Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni majka nije viđena

Julia Roberts nije sestri otišla na pogreb?

julia roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
09.03.2014.
u 15:54

Nancy Motes, polusestra Julije Roberts koja se počinila samoubojstvo prošli mjesec, pokopana je u subotu u Santa Monici

Nancy Motes, polusestra Julije Roberts koja se počinila samoubojstvo prošli mjesec, pokopana je u subotu u Santa Monici, no glumica i njena majka Betty Lou nisu bile viđene na ispraćaju.

Nancy, koja je radila na setu serije "Glee", ispratili su mnoge kolege iz serije, uključujući glumicu Jane Lynch.

Motes je u oproštajnoj poruci optuživala poznatu sestru i majku kako su je otjerali u očaj. Njena smrt otkrila je dugogodišnju obiteljsku svađu.

- Nancy je bila ponosna na Juliju, ali je bila ljubomorna na njenu ljepotu. Bila je izmučena duša koja je odrastala u sjeni poznate sestre. Sanjala je kako će ići Julijinim stopama, no uništavala se sumnjom u samu sebe. Drogom je ispunjavala prazninu koju je osjećala. Bolovala je od depresije i liječila se gotovo cijeli život - ispričao je njen zaručnik John Dilbeck.

>>Julia Roberts okrutnošću sestru otjerala u samoubojstvo?

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Komentara 4

LI
liliZG
13:42 11.03.2014.

primjetila sam da spominju samo Juliju koja nije došla na sprovod , što nije gore što se majka nije pojavila na sprovodu, ipak joj je ona majka, fučkaš ti to što polusestra Julija nije došla.....

Avatar messerschmidt
messerschmidt
15:20 11.03.2014.

Pa brat joj nije manje poznat, a njega nitko ne spominje?

ĆA
ćaćaća
18:12 09.03.2014.

lova je za nju sve...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije