Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oproštajno pismo

Julia Roberts okrutnošću sestru otjerala u samoubojstvo?

julia roberts
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/9
13.02.2014.
u 08:18

Conner Dilbeck, brat zaručnika sestre Julije Roberts, koja si je prije dva dana oduzela život, obrušio se na slavnu glumicu i okrivio je za njezinu smrt

Conner Dilbeck, brat zaručnika sestre Julije Roberts, koja si je prije dva dana oduzela život, obrušio se na slavnu glumicu i okrivio je za njezinu smrt.

– Objavljujem ovu molbu da se svi mole za mog brata Johna. Njegova draga zaručnica Nancy Motes otjerana je u samoubojstvo čistom okrutnošću svoje sestre Julije Roberts, koja je napravila sve što je mogla kako bi uništila njezin i bratov život – napisao je Dilbeck na svom Facebooku uz fotografiju na kojoj njegov brat prosi Nancy.

Nancy je pronađena mrtva u kadi u kući koju je čuvala, a za sobom je ostavila oproštajno pismo na pet stranica.

– Na tri stranice žali se da ju je sestra dovela do samoubojstva, na jednoj piše majci koliko je voli, a na drugoj se ispričava zaručniku – rekao je izvor.

Foto: Facebook/ Naš potok

Odnos između Nancy i Julije, sestre glumca Erica Robertsa, bio je turbulentan, a počeo je propadati kada je Nancy medijima potanko opisala svoju borbu s depresijom, ovisnošću, prekomjernom težinom, neuspješnom karijerom i kako je sestra uvijek zlostavljala zbog izgleda.

Julia Roberts odmah je otkazala sve svoje javne sastanke, a sestrinu smrt još nije komentirala.

>>Polusestra Julije Roberts blatila glumicu: Okrutna je!

Komentara 14

MA
margot
08:59 13.02.2014.

Žena od 38 godina za sve krivi svoju sestru do te mjere da se ide ubiti. Yeah right. Vjerovatno je žena imala psihičkih problema. A "okrutnost" može biti svašta, vjerojatno joj Robertsica nije udovoljila i platila nešto pa se sestra išla osvećivati preko medija. To se vidi i po komentaru u vezanom članku da "...nije ni dobra glumica." Vrlo je lako oblatiti čovjeka, pogotovo kad je slavan.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
09:09 13.02.2014.

Ha, sad je svemu kriva Julkica kaj je prestala davati lovu sestri "Pikici" i njenom dragom zarucniku za dnevne fikseve. Izgleda da je i "zarucnikov" brat do sada smrkao "belo" sa tim "divnim" parom narkica, pa razumijem njegovu dzabalebarosku frustriranost....

NE
neki
17:26 13.02.2014.

Slavnija sestra je mlađoj pomagala na razne načine, pronašla posao na seriji Glee, itd... tako da ove priče nemaju nikakvog smisla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije