Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV GAF

Obrukala se: Trump je oženio dvije žene iz 'Sovjetske Jugoslavije'

Joy-Ann Reid
Foto: Facebook
23.07.2017.
u 13:52

- Donald Trump je oženio jednu Amerikanku, i dvije žene iz nekadašnje Sovjetske Jugoslavije: Ivana-Slovačka i Melania-Slovenia - bubnula je Reid i dobila jezikovu juhu svojih pratitelja, koji su očigledno u školi imali bolje ocjene iz geografije od nje.

Ugledna američka novinarka Joy-Ann Reid propisno se obrukala neznanjem u postu na Twitteru, koji je vrlo brzo postao viralan.

- Donald Trump je oženio jednu Amerikanku, i dvije žene iz nekadašnje Sovjetske Jugoslavije: Ivana-Slovačka i Melania-Slovenia - bubnula je Reid i dobila jezikovu juhu svojih pratitelja, koji su očigledno u školi imali bolje ocjene iz geografije od nje. Ne samo što je Sloveniju i Slovačku strpala u nepostojeću zemlju "Sovjetsku Jugoslaviju", nego je Ivanu Trump proglasila Slovakinjom, iako je ona Čehinja.

 

-Slovenija je bila dio Jugoslavije, a Slovačka u Čehoslovačkoj. Osim toga, Jugoslavija nije bila pod utjecajem SSSR-a, dapače, Tito se brzo distancirao od njih - bio je samo jedan od komentara ljudi koji su pokušali naučiti Joy.

- Ništa čudno što je američko školstvo skoro pri dnu na svijetu, dok je slovensko bolje od njih - napisao je jedan komentator, priloživši i mapu koja dokazuje tu tvrdnju.

Ono što je najzanimljivije je da Joy Reid nije neka neobrazovana Amerikanka, nego politička novinarka koja svakog vikenda vodi utjecajni politički show na MSNBC-ju. Diplomirala je na Harvardu, za sebe ističe da je liberalna demokratkinja, a prije dvije godine napisala je i knjigu o predsjednicima Clintonu i Obami.

Najbolje od svega je što Joy Reid na naslovnici svog profila na Twitteru citira poznatog američkog pisca i borba protiv rasizma Jamesa Baldwina.

- Neznanje ujedinjeno s moći je najgori neprijatelj kojeg pravda može imati - piše u tom citatu.  Zamislite samo da je Joy moćnija?

Komentara 40

Avatar dmitarX
dmitarX
16:04 23.07.2017.

Nego što je bila, nego sovjetsk jugoslavija.. Raspale se i jedna i druga!

SV
stjepan v.
15:36 23.07.2017.

haahaa..ovo je smjesno....haaaahaaaa. super!

LE
Lennon51
16:10 23.07.2017.

Cijenjena novinarko u Hrvatskoj se uci zemljopis a ne geografija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije