Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Joško Marušić nada se boljim rezultatima “Duge” u Europi

Joško Marušić mora da je ostao prilično neugodno iznenađen podatkom da je u prvih deset dana film privukao tek nešto više od – tisuću gledatelja!
26. siječnja 2010. u 16:41 2 komentara 133 prikaza
duga

Budući da je puno očekivao od animiranog filma “Duga” u kinima i najavljivao da će sve ispod sto tisuća gledatelja smatrati neuspjehom, Joško Marušić morao je ostati neugodno iznenađen podatkom da je u prvih deset dana film privukao tek nešto više od – tisuću gledatelja!

– Vjerovao sam da će ljudi htjeti gledati i nešto drugo – naše. “Avatar” upravo prelazi dvije stotine tisuća! Lijep doprinos Hrvata posrnulom američkom gospodarstvu. No još se nadam “prosvjetljenju”. Ako se to i ne dogodi, idem na varijantu B: Nitko nije prorok u svom selu! Nadam se većoj znatiželji europske publike. U svakom slučaju, zbog iskustva koja sam stekao, opet bih napravio takav film!

Digitalizacija
Modernizacija potrošačkog iskustva
Papir je prošlost, stiže era aplikacija
  • Avatar Čitatelj300
    Čitatelj300:

    Gledao sam u dnevniku o toj DUZI, crtani film koji izgleda kao da je rađen 1971. u koji je bačeno 20 milijuna kuna od čega više od 12 milijuna od HRT-a i ministarstva kulture.Pa nije ni čudo da ova država propada.

  • ULIXES:

    Ajd ne se** i ne laži. Film od HRT-a nije dobio ni jedne jedine kune, a od Ministarstva je na natječaju dobio polovicu cijene koštanja, tj. 3,5 mil kuna. Ostalo je novac sponzora i Marušićeva osobna lova.