Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogima omiljen

Joško Gvardiol popeo se na pozornicu u jednom zagrebačkom klubu i otpjevao ovaj hit Petra Graše

Zagreb: Joško Gvardiol, nakon osvojenog Njemačkog kupa, pratio utakmicu Dinamo 2 - Kustošija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
25.12.2022.
u 13:00

Brončanog stopera nakon Svjetskog prvenstva prepoznaju svi pa je tako bio i zvijezda večeri u jednom zagrebačkom klubu gdje se došao zabaviti. Na oduševljenje mnogih koji su se zatekli u istom klubu Gvardiol se popeo na pozornicu i izveo hit pjesmu 'Ko nam brani' Petra Graše.

Reprezentativac Joško Gvardiol (20) postao je miljenik fanova ovog sporta nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a kako je otvoren i simpatičan, ubrzo je postao zanimljiv i ženama. Brončanog stopera nakon Svjetskog prvenstva prepoznaju svi pa je tako bio i zvijezda večeri u jednom zagrebačkom klubu gdje se došao zabaviti. Na oduševljenje mnogih koji su se zatekli u istom klubu Gvardiol se popeo na pozornicu i izveo hit pjesmu 'Ko nam brani' Petra Graše. Snimke su se pojavile na Instagram profilu pjevača Milana Ankića.

Foto: Instagram

 
Za reprezentativca je nakon dočeka u Zagrebu organiziran i jedan u Novigradu. Mnogo obožavatelja okupilo se kako bi mu čestitali na brončanoj medalji. Tamo je na pozornici održao kratak govor. 

 - U Zagrebu sam rođen, ali Novigrad mi je drugi dom - kazao je na pozornici. Gvardiol je odgovarao na brojna pitanja, a neke je zanimalo ima li djevojku i hoće li njegova odabranica biti iz Dalmacije ili Zagreba.  - Lijepo je vidjeti da me cure vole, mlad sam, ima vremena, izabrat ću jednu. Iz Zagreba ili Dalmacije? Vidjet ćemo, neka se dokažu jedne i druge - izjavio je nogometaš. 

Inače, pri dolasku u Novigrad s Fiatom Gvardiola je dočekala i skupina njegovih mještana s kojima se fotografirao i dijelio autograme. Tu su bili i njegovi članovi obitelji, a jedan od mještana je čak za fotografiranje priredio i masku nalik Gvardiolovoj zaštitnoj na turniru. Nakon toga se, u srijedu već smračilo, a Gvardiol je išao na poseban put s brodicom gdje je dočekan s bakljama i pjesmom te velikim programom koji je uslijedio.

Gvardiol se s pozornice obratio razdraganom mnoštvu, dobio je i prigodne poklone od domaćina, a zapjevao nakon obraćanja i legendarni Đani Maršan.

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

Komentara 5

KA
kažemja
19:53 25.12.2022.

Ajde pustite više dečka na miru.Da radi u ZETU ili Čistoći ne bi nikome bio zanimljiv.99 % cura sviđa se njegov bankovni račun a ne on kao osoba.Iako mi se čini da je dečko ok i stoji s obje nogege na zemlji lukave sponzoruše vrebaju na svakom koraku.

DA
dam63
14:17 25.12.2022.

Uvijek može prodavati ribu.

PO
pocrn
10:32 29.12.2022.

Sto je tu cudno !., zapravo je messi gvardiolu i modricu lomio kicmu a ne glasne zice….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije