Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Josipa Pavičić zaintrigirala porukom: 'Iako novcem možemo 'kupiti' bračnog druga, ne možemo ljubav'

Foto: Davor Puklavec/Pixell
1/7
23.01.2022.
u 21:30

Televizijska voditeljica Josipa Pavičić na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija te dugi opis u kojem se dotaknula i ljubavi.

Televizijska voditeljica Josipa Pavičić (43) na svojem je Instagram profilu podijelila nekoliko fotografija iz šetnje prirodom. Josipa na fotografijama ima kosu svezanu u rep, a najviše se ističe njezino lice. Uz fotografije voditeljica koja je nedavno prekinula vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem objavila je dugačak opis u kojem se dotaknula i ljubavi i zaintrigirala svoje pratitelje.

"Ljudi vjeruju kako bi bili sretniji da imaju više novaca. Istina je da nam novac može pružiti ugodniji život ALI novac nas ne može usrećiti. Jer iako novcem možemo kupiti najudobniji krevet, ne možemo kupiti dubok i miran san. Iako novcem možemo kupiti sve lijekove svijeta, ne možemo kupiti zdravlje. Iako novcem možemo 'kupiti' bračnog druga, ne možemo kupiti ljubav. Iako novcem možemo kupiti zavidne titule i položaje, ne možemo kupiti poštovanje, ugled niti mudrost. Najveći uspjeh koji možemo ostvariti u svom životu jest postizanje unutarnjeg mira, a takav se mir ne može kupiti novcem", napisala je.

U komentarima su joj pratitelji pisali mnogobrojne komplimente. "Lijepa i pametna", poručili su joj. "Potpuno istinito sve navedeno, a ti si opet predivna", kazali su joj. "Predivno rečeno ljepotice naša", dodali su još.

Podsjetimo, Josipa je prekid potvrdila u prosincu, a par je zajedno proveo godinu dana. Nakon prekida voditeljica je obrisala sve zajedničke fotografije s profila te prestala pratiti Marka. Dodajmo da se par u javnosti pojavio u lipnju prošle godine na modnoj reviji Snježane Mehun u Zagrebu. Josipa i Marko upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a ginekolog je poznat javnosti od 2015. godine kada je bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije