Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavi

Josipa Pavičić ostavljena na Dan zaljubljenih

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/7
14.02.2019.
u 12:19

Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom “pokojnom” na iskustvu, napisala je Josipa.

Bivša voditeljica i autorica knjige "Šest milimetara" Josipa Pavičić Berardini na Dan zaljubljenih na Instagramu je podijelila svoje ljubavno iskustvo vezano za ovaj dan koje nije nimalo ugodno ni romantično.

– Sv. Valentin zaštitnik je epileptičara, moreplovaca, alkoholičara... znači da smo sve to kad se zaljubimo jer nam se tlo pod nogama stalno trese i titra, nikad nismo na čvrstom tlu. Umjesto zaljubljenosti biram voljenje. Ali stvarno i nestvarno ne mogu dugo zajedno jer zaljubljeni ljudi spavaju, nestvarni su i sneni, a oni koji vole stalno se uspinju i rastu u svojoj stvarnosti i svijesti. Iako tužna, prihvaćam svoju tugu jer je normalna emocija i zahvaljujem svom “pokojnom” na iskustvu. Jesu li vas ikad ostavili na Dan zaljubljenih? Mene jesu. Jutros u 4 sata – napisala je Josipa. 

 

 

Nakon razvoda od Talijana Nice Berardinija s kojim ima sina Rocca Josipa se zaljubila u akademskog kipara i basista Nedjeljka Mikca. O ljubavi s Nedjeljkom nije nikada govorila, a prošlo ljeto proveli su zajedno na Hvaru. 

Iz braka s Markom Cigojem ima i sina Vitu. 

Komentara 18

Avatar taqa
taqa
14:20 14.02.2019.

A koji je umro? Bivši, sadašnji ili budući? Hrvatski narod želi znati jer je to najavažnija stvar u zemlji. Nedostaje nam poruka i zrna mudrosti od Pokosice, Veljače, male i smišne Dvornikice, Sevke, Borne Rajić, Vidukice i ostale akademske zajednice

Avatar Based Croat
Based Croat
12:39 14.02.2019.

I sad ti napiši o ovoj dami što ju realno ide, pa poberi ban...žao mi je djece koja sigurno imaju velike koristi od maminih avantura i ekspedicija...

FR
frabac
12:48 14.02.2019.

Uh , kako Josipa voli da voli. Bujrum Josipa i dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije