Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Bivša kandidatkinja: 'Žalim što sam se prijavila, što dalje od kupleraja!'

Foto: screenshot
1/5
13.02.2019.
u 13:13

Nakon što su njezinu pojavu u showu pratili ružni komentari na satiričnim stranicama društvenih mreža, kandidatkinja se iznimno uvrijedila i poručila kako je "pristala na show, ali nije pristala na ismijavanje i ponižavanje.”

Zašto su me uopće utrpali k Draganu, trebala sam k Ljubi, požalila se oko tretmana u emisiji Tihana Trglačnik, bivša kandidatkinja showa Ljubav je na selu, prenose 24sata.

Tihana je sudjelovala u realityju i pokušala osvojiti srce Dragana Ljiljaka (35), ali on ju je izbacio već kod prvih eliminacija. Gledatelji nisu ostali ravnodušni pa su i oni podijelili svoje negodovanje.  – Kako će uopće Tihana pronaći ljubav kad joj ne daju ni da bira kandidata – komentirali su.

Ona tvrdi kako je u emisiju ušla u posebno teškim uvjetima jer joj je majka pretrpjela lakši moždani udar.  Navodno producenti nisu imali razumijevanja pa je Tihana morala trčati na snimanje izravno iz bolnice. Kako kaže, jedva je uspjela organizirati medicinsku sestru da bude uz njezinu bolesnu majku.

– Vozila sam s viklerima na glavi do tamo, čovjek na naplati cestarine umro je od smijeha. Dakle, direktno iz svog automobila odmah na upoznavanje s kandidatom. Nije baš bilo nimalo ugodno – ispovijeda se Trglačnik.

Nakon što su njezinu pojavu u showu pratili ružni komentari na satiričnim stranicama društvenih mreža, kandidatkinja se iznimno uvrijedila i poručila kako je “pristala na show, ali nije pristala na ismijavanje i ponižavanje.” Otkrila je kako je požalila što se prijavila u emisiju pa je navodno zatražila i da je izbrišu iz serijala.

– Zapravo nitko ne zna da sam nakon snimanja tražila da me brišu jer je Batinićka bila bezobrazna prema nekoliko kandidatkinja – napisala je Tihana na Facebooku.Tvrdi kako ju je držao i ugovor iz prošle sezone, u kojoj je također sudjelovala, ali da joj se “nikako nije dalo biti tamo na +40 stupnjeva”.

– Ma da mi i plate, što dalje od tog kupleraja – zaključuje svestrana Tihana, dizajnerica koja se bavi i pjevanjem. RTL demantira njezine navode.  

– Kandidatkinja Tihana Trglačnik, baš kao i svi ostali sudionici emisije ‘Ljubav je na selu’, na snimanja dolazi svojevoljno. Ugovori s kandidatima potpisuju se po sezonama, pa je tako s navedenom gospođom potpisan ugovor za devetu sezonu te novi za desetu – objasnila je glasnogovornica.

Medijska kuća dodaje kako produkcija ne može prisiliti osobe na sudjelovanje u emisiji protiv njihove volje. 

– Nadalje, produkcija ima pravo prikazivanja snimljenog materijala sa svim sudionicima projekta. Ugovor je obvezujući za sve strane – kažu s RTL-a. Svoju repliku ponudili su i na tvrdnju o Marijani Batinić, koja je navodno bila bezobrazna prema kandidatkinjama.

– Voditeljica Marijana Batinić je jedna od najprofesionalnijih voditeljica u zemlji. Takve tlapnje su nedopustive – odrješito su odgovorili s RTL-a.

Pogledajte video o kandidatima showa "Ljubav je na selu" koji su se vjenčali i zasnovali obitelj

 

Komentara 16

MO
modovisisajteMaraschino
13:21 13.02.2019.

zbogmentalnog stanja sudionika realitija, slijedeća sezona se snima u KBC Vrapče... i gledatelji su dobro došli....

GA
GandalfovBrat
13:39 13.02.2019.

zašto se uopće prijavljuješ na te gluposti, nemoj se sad snebivati znala si u što se upuštaš. da citiram jednog velikog intelektualca 21. stoljeća: "eto sad si dobio svoje"

Avatar dr. Evil
dr. Evil
15:18 13.02.2019.

to da se ista lica vucaraju po nekoliko sezona je prejadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije