Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipa Lisac:

Josipa Lisac: Kupam se u mlijeku i tako održavam mladolik izgled

josipa (1)
Foto: Narodni radio
1/6
01.12.2011.
u 15:53

Pjevačica se prisjetila i voljenog Karla Metikoša. Zahvalna sam mu za svaki trenutak što sam imala snagu doživjeti tu ljubav. On je bio izuzetna osoba, predana i humana. Nije mi nikad dao povod da budem ljubomorna – kazala je.

Gostujući u glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, Josipu Lisac iznenadio je dolazak njezine frizerke Mile Višnjić s kojom surađuje više od 30 godina.

– Slične smo. Mi bismo stalno nešto novo, ali rekla sam: 'Ajmo nekaj ponoviti.' Jer ako nisu shvatili, možda budu drugi put – rekla je Josipa dodavši da su je zvali svakako pa i kipom slobode ili govorili da ima palmu na glavi. Josipa je rekla i da je sad "skužila" Lady Gagu.

Legendarna glazbena diva otkrila je i neke svoje navike, nikad ne gricka u automobilu, a mladoliki izgled održava kupanjem u mlijeku.

Pjevačica se prisjetila i voljenog Karla Metikoša.

– Zahvalna sam mu za svaki trenutak što sam imala snagu doživjeti tu ljubav. On je bio izuzetna osoba, predana i humana. Nije mi nikad dao povod da budem ljubomorna. Uz sve ovo što činim, vjerujem da bi on još više učinio za mene – kazala je. Na Narodnom radiju promovirala je kolekcionarsko izdanje "Matt Collins – Priča", koje će se pojaviti u prodaji na dan Karlove smrti, 10. prosinca.

Komentara 19

DK
dkatica2
19:43 01.12.2011.

španjolke gutaju spermu za pomlađivanje

JA
james49
16:31 01.12.2011.

LEGENDA!

KJ
kjamar
17:48 01.12.2011.

Neki nemaju ni za mljeko a ona se kupa u njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije