Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekid

Josip Šimunić raskinuo zaruke?

Josip Šimunić
Sanjin Strukić/Pixsell
29.06.2010.
u 20:25

Vjenčanje nogometaša i Marije Perković najavljeno za subotu iznenada je otkazano pa su kuloarima krenule priče o kraju veze.

Našega nogometnog reprezentativca Josipa Šimunića, čini se, snašli su ljubavni jadi. Naime, 32-godišnji nogometaš trebao se ove subote oženiti dugogodišnjom djevojkom Marijom Perković, no kako doznajemo, vjenčanje je u posljednji trenutak – otkazano. Je li riječ samo o odgodi datuma ili je ljubavna priča između Josipa i Marije zauvijek završena, od nogometaša nismo mogli doznati.

U kratkom telefonskom razgovoru samo je rekao da privatni život nikad ne komentira pa tako neće ni ovaj put ulaziti u rasprave o navodnu prekidu.

– Sve ono što su novine pisale o mojem životu neistina je jer ja o tome ne govorim – rekao je nogometaš.

Budući da je Josip datum vjenčanja dogovorio baš u terminu igranja osmine finala na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoj Africi, dok se još nije znalo da naša reprezentacija neće ondje nastupiti, iznenadno otkazivanje sudbonosnog dana dosad sretnog para mnoge je iznenadilo. Kako uzvanici koji su trebali svjedočiti Šimunićevu vjenčanju nisu dobili nikakvu obavijest o novom datumu svadbe, tračevi da je naš reprezentativac slobodan sve su glasniji. Vjenčanje se trebalo održati u Njemačkoj, a prijatelji Josipa Šimunića iz Hrvatske navodno su trebali biti na velikoj zabavi koju je nogometaš namjeravao prirediti u Zagrebu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Svećenik
Svećenik
22:46 29.06.2010.

spetljo se sa shakirom, koja je bila očarana njegovim nastupom u njenom spotu. tako je dobro hračnuo, da je odmah sve pokazao što pravi muškarac treba imat.

DU
Deleted user
07:39 30.06.2010.

možd mu došlo iz guzice u glavu

OB
-obrisani-
09:07 30.06.2010.

Sto vas briga ,sto je razlog...Ima covjek pravo sto svojim privatnim zivotom neide u javnost...Nagadjajte ,ali ne iznosite gluposti u javnost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije