Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šampanjac na gliseru

Uživaju u Hrvatskoj: Beyonce istaknula bujne grudi u kombinaciji koju je odabrala za odlazak na večeru

EKSKLUZIVNO Beyonce i suprug Jay-Z ukrcali šampanjac na gliser te se uputili na večeru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/19
29.08.2022.
u 10:00

Knowles je snimljena u svilenoj kombinaciji koja je istaknula njene bujne grudi, dok je reper viđen u kompletu iz posljednje suradnje brendova Gucci i Adidas. Tako uređeni spustili su se iz jahte u mali gliser u kojem su pili šampanjac, te su otišli na večeru.

Poznata pjevačica Beyonce (40) i njezin suprug, reper Jay-Z (52) već neko vrijeme borave na Jadranu. Par se nalazi na superluksuznoj jahti Faith usidrenoj između Malog i Velikog Pržnjaka.

Pjevačica i suprug reper potpuno su se opustili u Hrvatskoj, te su viđeni u izdanjima u kojima ih rijetko uspiju snimiti strani mediji. Knowles je snimljena u svilenoj kombinaciji koja je istaknula njene bujne grudi, dok je reper viđen u kompletu iz posljednje suradnje brendova Gucci i Adidas.

27.08.2022., Bilice - Glazbena diva Beyonce i suprug Jay-Z uzivaju na superluksuznoj jahti Faith usidrenoj u Prokljanskom jezeru. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tako uređeni spustili su se iz jahte u mali gliser u kojem su pili šampanjac, te su otišli na večeru. 

Podsjetimo, nekoliko dana ranije fotografi su Beyonce i njenog supruga snimili kako uživaju u piću. Popularna glazbenica koja inače oduševljava svojim provokativnim modnim kombinacijama, za ovu je priliku odabrala opuštenu široku ljetnu haljinu te je kosu svezala u punđu. Za to vrijeme njihova su djeca razgledavala ljepote Hrvatske s dadiljama i tjelohraniteljem Juliusom de Boerom. Inače, prije nekoliko dana par je snimljen na jahti u blizini Cavtata, a pjevačica se tad sunčala, dok je reper snimao svoju djecu.
Par je, inače,  prije toga u Hrvatskoj boravio 2020. godine.

Pjevačica je tada na našoj obali 4. rujna proslavila svoj 39. rođendan i to na otočiću Galešnjaku koji je poznat po svom specifičnom obliku koji podsjeća na srce i zato ga zovu i Otokom ljubavi.

Beyonce i Jay Z snimljeni su kasnije i na otoku Žutu gdje su bili na ručku, a u njihovoj pratnji bilo je nekoliko tjelohranitelja koji su pazili da ih nitko ne ometa i ne prilazi im zbog fotkanja ili traženja autograma.  Par je posjetio i Dubrovnik, a tad ih je čekala 107 metara duga jahta Lana. Tada su se prvi dan usidrili u blizini otoka Tri sestrice i tamo su prenoćili, a ujutro su krenuli prema otočiću Vrniku gdje ih je čekao prijatelj iz New Yorka i planirali su cijeli dan provesti na otočiću. Za ručak su naručili riblju platu za predjelo te poslije toga i jastoga s domaćom tjesteninom. Na odmoru u Hrvatskoj 2020. godine bili su tjedan dana. 

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Komentara 1

KO
koraknaprijed
10:05 29.08.2022.

Cuj bujne grudi? Na ovoj slici ona se meni cini da se je sva razbijala,kao da je pojela kilu kvasca za vecaru sinoć.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije