Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA mnoge

Nakon snimke na kojoj udara po automobilu i urla, Šerifović viđena u javnosti sa slomljenom rukom

Beograd: Ceca na snimanje emisije Zvezde Granda došla u bijelom čipkastom korzetu te bordo čizmama
Foto: Antonio Ahel
1/10
29.08.2022.
u 08:27

Kako pišu tamošnji mediji, snimka je navodno nastala između 8. i 9. kolovoza, a nekoliko dana kasnije, Šerifović je održala koncert u Zrenjaninu s gipsom na ruci. Tada je za medije izjavila kako je taj dio tijela ozlijedila pomažući majci.

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka Marije Šerifović (37) na kojoj  pjevačica vrišti i udara šakom po svom automobilu u centru Beograda, srpski mediji pišu kako je Šerifović slomila ruku.

Kako pišu tamošnji mediji, snimka je navodno nastala između 8. i 9. kolovoza, a nekoliko dana kasnije, Šerifović je održala koncert u Zrenjaninu s gipsom na ruci. Tada je za medije izjavila kako je taj dio tijela ozlijedila pomažući majci. Sliku na kojoj se vidi ruka u gipsu možete pogledati OVDJE
 
Podsjetimo, na snimci koja je iznenadila javnost Marija se zaustavila nasred ceste, izašla iz automobila i počela se derati iz sveg glasa.

 

 - Je*at ću ti mamu! - vikala je udarajući po automobilu, dok ju je nepoznata ženska osoba u njenoj pratnji pokušavala smiriti. Kako prenose srpski mediji, Marija je ubrzo objasnila o čemu je riječ.

- Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pjevačica. Marija je u svibnju ove godine na Instagramu objavila kako ju je na koncertu u jednom trgovačkom centru napala nepoznata žena.

- Koncert je bio lijep i fantastičan. Nakon dugo vremena odlučila sam sići među publiku i pozdraviti svu divnu dječicu. I naletim na najnekulturnije biće koje mi je kao što vidite, iz prevelike ljubavi ozlijedilo rame. I onda me pitate zašto ja ne silazim u prve redove, što se ne družim, pa evo, narod nije normalan, otkinula mi je rame - rekla je Marija u snimaka koje je objavila na svom Instagram profilu, a na kojima se vidi kako drži led na ramenu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lasta mala
lasta mala
08:37 29.08.2022.

Marija koja urla? Lako za zamisliti. Za razliku od Marije koja pjevuši dok bere tratinčice.

AV
avangero
09:33 29.08.2022.

Zabranili "Gejparadu" čudno, a tamo svi nekako drugačiji i zarobljeni u tuđim tjelima.

VK
vječni krojf
09:06 29.08.2022.

Normalno to nikoga u Hrvatskoj ne zanima,ali VL to objavljuje.Ta Marija ionako nije normalna,agresivna i često bezobrazna.Problem je njen da je ne žele više niti žene, muškarci su joj odavno odvratni,ali ona njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije