Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred raskidom

Još su tehnički zajedno, ali nakon novih glasina o varanju neće još dugo

jennifer lopez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
04.06.2014.
u 13:01

Ako veza i završi, J.Lo je ugovor o povjerenju osigurala da Casper Smart neće pričati u javnosti intimne detalje njihovog života

Caspera Smarta, dečka Jennifera Lopeza posljednjih su dana dvije transseksualke optužile za eksplicitno dopisivanje putem Instagrama. Najnoviji su to problemi u vezi slavne pjevačice i njenog 17 godina mlađeg dečka.

- Zasad su zajedno, tehnički, no ne znam koliko dugo - otkrio je prijatelj.

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se glasine kako je veza J.Lo i 27-godišnjeg plesača pred raspadom. Nove glasine o varanju navodno previše ne zabrinjavaju pjevačicu, koja je trenutačno potpuno posvećena karijeri.

- Trenutno ima tri vrlo zaposlena tjedna i nema se vremena baviti glasinama. A i, ona je Istočnoj obali, dok je on na Zapadnoj - otkrio je izvor, otkrivši kako je par i prije seksi poruka drugima imao problema u vezi.

No, ako veza i završi, J.Lo je osigurala da Casper neće pričati u javnosti intimne detalje njihovog života. Samo nekoliko tjedana nakon što su započeli vezu, Caspera je natjerala da potpiše ugovor o povjerenju.

>>Dečko Jennifer Lopez prevario s dva transeksualna modela?!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Reuters/PIXSELL

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
14:21 04.06.2014.

Znači taj momčić ne zna voli li žene ili muškarce...... Još jedan freak show

Avatar EU afrodita
EU afrodita
14:36 04.06.2014.

momčić voli sve...muško, žensko i transexualno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije