Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Možete li vjerovati?

Dečko Jennifer Lopez prevario s dva transeksualna modela?!

xristina
Foto: Facebook
1/4
02.06.2014.
u 21:38

Jennifer Lopez i Casper Smart na rubu su prekida. Naime, mladi koreograf optužen je da je Jennifer prevario sa dva transseksualna modela...

Jennifer Lopez i Casper Smart na rubu su prekida. Naime, mladi koreograf optužen je da je Jennifer prevario sa dva transseksualna modela. Tabloid The Dirty objavio je priču prema kojoj Casper ima aferu s Xristinom Marie, ali i Sofijom Vissom. Veza između Caspera i Sofije objavljena je prošlog tjedna, a sada stižu i novi navodi. Prema pisanju RadarOnlinea, Jennifer i Casper otad su na rubu prekida. Pjevačica ga nije pozvala sa sobom u New York.

- Jennifer je ponovno osramoćena zbog njega. Nije ga pozvala sa sobom u New York. Osim toga, navodno neće ići ni u Brazil s njom,, na otvorenje Svjetskog nogometnog prvenstva, izjavio je izvor. U New Yorku Jennifer razmišlja o prekidu veze s mladim plesačem. The Dirty je objavio i dopisivanje između fatalne Sofije i Caspera, u kojem on traži više njenih seksi fotografija. Osim toga, prijateljima se povjerila da se nalazi s njim te da posjeduje njegove golišave fotografije.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Seksipilna Jennifer Lopez u zlatnom izdanju oduševila himnom Svjetskog nogometnog

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije