Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKRENA ANEZI

Još me niti jedan muškarac u mom životu nije istinski osvojio

Anezi
Foto: RTL
1/5
26.11.2018.
u 06:39

Finalistica Big Brothera bori se za naklonost “Gospodina Savršenog”, a ovog je vikenda snimila i novi spot u kojem glumi Luka Rok Medunović, s kojim je imala turbulentan odnos u BB-u

Alena Nezirević Anezi jedna je od kandidatkinja koje se bore za naklonost Gospodina Savršenog. Pjevačicu iz Vrsara već smo upoznali ove godine u Big Brotheru, a ove jeseni dobila je poziv Antonije Blaće za sudjelovanje u novom showu. Iako joj koncepcija na prvu “nije sjela”, pristala je kad su joj rekli da nema glumatanja te da može biti sto posto svoja.

– Bog mi je dao dosta lijep izgled, ali pravim muškarcima sam interesantna najviše zbog intelekta i drukčije osobnosti, a kako su Gorana opisali kao savršenog, imala sam povjerenja da se upustim u taj izazov jer me zanimalo bi li on mogao istinski osvojiti mene, budući da to još nikada ni jednom muškarcu u mom životu nije pošlo za rukom. Dakle, mali postotak sam itekako ostavila za ljubav, a ostalo je stvar showbiza – kazala nam je Anezi koja je dobro analizirala Gorana i zaključila da može biti njezin tip.

Anezi
1/10

– Muškarac koji bi mi se mogao svidjeti treba imati veliku prirodnu i emocionalnu inteligenciju, smisla za humor, duhovnu i čistu dušu te jako dobro srce. Avanturama nisam sklona, osim u situacijama kada nakon predugo mjeseci shvatim da nisam “časna sestra”, već “pevaljka”, pa nekako otupim i iz očaja snizim kriterije, uvjeravajući se da me taj neki kao šarmirao, ali to vrlo brzo završi tako da “časna sestra” opet preuzme kormilo. I sada bi se moglo reći da sam došla u fazu života kada se inatim, ne snizujem kriterije, a časnu u sebi bodrim sa: „Samo furaj, sestro, naići će neka ‘faca’ kad-tad! – sa smiješkom će Anezi.

Anezi je nedavno predstavila i singl “Srce nema raspored”, koji je napisao Boris Đurđević. Suradnju su nastavili u novoj pjesmi – “Savršeni”, za koju je ovog vikenda snimila spot. A u njemu je glavni glumac nitko drugi neko Luka Rok, s kojim je Anezi u Big Brotheru imala zanimljiv odnos. Luki je bilo žao zbog svađe i sad su prijatelji.

Foto: Privatni album/MailOnline

– Ljudi teško shvaćaju da je korijen našeg odnosa uvijek bila iskrena afekcija i da takvi osjećaji imaju prednost pred ljutnjom i egom. Luka Rok i ja znamo istinski nasmijavati jedan drugoga, a bez humora nema života, pa iako i dalje neopisivo znamo iživcirati jedno zbog drugoga, opet prevlada pozitiva. Tako je i došlo do te ideje da on glumi u mom novom spotu. Poruka je da, ako i nakon tako teških sukoba date prednost iskrenoj afekciji, onda ona donosi uzajamno pomaganje i jako lijep odnos – kazala je Anezi. 

Ključne riječi

Komentara 9

AD
adler77
07:03 26.11.2018.

uf jake macke pa te nitko nije osvojii...a peglas se na svakom cosku...

GR
grodar
07:17 26.11.2018.

nema dovoljno love ili?

KO
KomentatorEU
07:17 26.11.2018.

Draga princ kojeg tražiš postoji samo za princeze kakva ti očito nisi. Dakle moraz ces se zadovoljit sa nekim sebi ravnim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije