Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 13 godina braka

Još jedan hollywoodski razvod na pomolu: Rastaje se Julia Roberts?

Julia Roberts
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
15.09.2015.
u 16:38

Do bračnog kraha navodno su ih doveli financijski problemi. Glumici je, naime, prekipjelo stalno financirati suprugove projekte, kao i plaćati račune članovima njegove obitelji.

Glumica Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder navodno su na rubu razvoda, prenose svjetski tabloidi. 

Već nekoliko mjeseci nagađa se da je brak glumice i kamermana u krizi, no čini se da je sada konačno stigao i dokaz koji potvrđuje medijska nagađanja. Naime, prije dva dana paparazzi su ispred glumičine obiteljske kuće snimili veliki  kamion za selidbe koji je još više rasplamsao glasine o razvodu.

Kamion je ispred kuće stigao u vrijeme dok je Julia bila na jednoj modnoj reviji pa mnogi pretpostavljaju da je Danny taj koji napušta njihovo ljubavno gnijezdo.

Par se upoznao 2000. na snimanju filma ''The Mexican'', a dvije godine poslije uplovili su u bračnu luku. Zajedno imaju troje djece – desetogodišnje blizance Hazela i Phinnaeus i osmogodišnjeg Henryja.

Do bračnog kraha navodno su ih doveli financijski problemi. Glumici je, naime, prekipjelo stalno financirati suprugove projekte, kao i plaćati račune članovima njegove obitelji.

– Godinama je financijski pomagala njegova oca, umorna je više od toga – kazao je izvor za Closer

>>Bruce Willis i Julia Roberts reklamiraju Angelu Merkel!

>>Julia Roberts oprostila se od sestre u krugu obitelji

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
11:18 16.09.2015.

zbilja joj je jako teško..sad nema ni 500 mil na banci..teška je to stvar..

IB
ibiza
09:51 16.09.2015.

kaka to zanima jesi odabrao clanak molim vas nemoj te ljude stime gnjaviti imaju dosta svoih problema molim vas ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije