Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve kreće 8. ožujka

Jonathan - prva američka turneja u ožujku vodi ih u šest saveznih država i na SXSW

Riječki Jonathan
Foto: Filip Gržinčić
21.12.2018.
u 13:30

Riječki Jonathan na proljeće kreću na prvu američku turneju u sklopu koje će za sada upisati osam nastupa.

Sjevernoamerička turneja ih u ožujku vodi u šest saveznih država. Sve kreće 8. ožujka u New Yorku, a nastavlja se 10. ožujka u Chapel Hillu u Sjevernoj Karolini, te dan kasnije u Atlanti. Kao jedini izvođač iz cijele naše regije čiji nastup je potvrđen na velikom SXSW-u, vjerojatno najpoznatijoj svjetskoj konferenciji i festivalu, Jonathan će u Austinu u Texasu nastupiti 13. i 14. ožujka.  Appleton u Wisconsinu ugostit će Jonathan 19. ožujka, dan kasnije su u Chicagu, a put se završava još jednim nastupom u New Yorku 22. ožujka. Osam američkih nastupa će uskoro biti dopunjeno novim datumima i lokacijama, a ovo je samo još jedan dokaz kvalitete benda i početak ekspanzije na nove teritorije.

Objava turneje dolazi i kao još jedno obilježavanje uspješne godine, u kojoj je aktualni album “To Hold” odmah po izlasku uhvatio odlične kritike, te se već našao na popisima najboljih godišnjih izdanja. Mediji još jednom potvrđuju kvalitetu njihove glazbe i navode da je Jonathan od samih početaka svjetski bend u rangu velikana. Singl “I Never Meant To Be There” našao se na popisu najboljih pjesama godine, dok je i prateći spot dobio zaslužene pohvale.

Jonathan – „Heaven“

Neposredno prije odlaska na američku turneju, Jonathan se vraća u zagrebački klub Sax 1. i 2. ožujka iduće godine. Jedno od mjesta na kojima su zabilježili najviše nastupa, od kojih su mnogi bili rasprodani, bit će postaja za još jedan intimniji susret.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije