Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Jole predstavio novi humanitarni album “Za djecu s ljubavlju”

Popularni pjevač snimio je kompilacijski album za one kojima je pomoć najpotrebnija
13. veljače 2013. u 12:39 159 prikaza
Jole (1)
Foto:
Pogledajte galeriju 1/10

Pjevač Joško Čagalj Jole odlučio je napraviti još jednu humanitarnu gestu, ovoga puta za korisnike udruge Prepelica. Ova humanitarna akcija namijenjena je djeci čije su majke nezaposlene i maloljetne, djeci čije su majke bez posla i adekvatnog smještaja, kao i svoj ostaloj djeci kojoj je potrebna pomoć zbog obiteljskih ili zdravstvenih problema.

Humanost nikada nije precijenjena, a Jole je toga itekako svjestan. Na novom kompilacijskom albumu “Za djecu s ljubavlju” nalaze se pjesme koje će oduševiti i djecu i njihove roditelje, a uz uživanje u glazbi mnogi će zasigurno osjetiti i zadovoljstvo zbog činjenice da kupnjom ovog albuma rade dobro djelo. Cjelokupan iznos od prodaje albuma ide u korist dobrotvorne akcije \"Za djecu s ljubavlju\" i udruge Prepelica, a autori Joško Čagalj Jole, Pero Kozomara i Tonči Huljić u potpunosti su se odrekli svojih autorskih prava kako bi maksimalno pomogli potrebitima.

Jole je u Avenue Mallu Zagreb otpjevao nekoliko pjesama s novog kompilacijskog albuma, a na predstavljanju mu se pridružio i poznati skladatelj Pero Kozomara. Svojim nastupom Jole je oduševio brojne posjetitelje trgovačkog centra i dokazao da je akcija “Za djecu s ljubavlju” uistinu hvale vrijedna.

Ovih smo dana svjedoci da su naši sugrađani itekako spremni pomoći djeci kojima je potrebna svaka vrsta pomoći, a Jole se također odlučio priključiti valu humanitarnog pokreta i u znak ljubavi prema potrebitima izdati album “Za djecu s ljubavlju”.

EKSKLUZIVNO
Večernji objavljuje: Ovo su najopasniji trenuci na cestama snimljeni HAC-ovim kamerama
AUTOFLOTA
Jednostavno do vozila
Poslovni najam: Prava ušteda kod nabave vozila, a evo i zašto