Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne drži do dogovora

Johnny Depp prekršio obećanje da se neće opijati na snimanju

depp
Pixsell
10.11.2011.
u 16:49

Prije početka snimanja filma "The Rum Diary" s redateljem Bruceom Robinsonom sklopio je pakt o tome da neće piti alkohol na setu

Johnny Deep obećao je ekipi sa seta filma "The Rum Diary" da neće okusiti ni kap alkohola dok traje snimanje. Osim njega, na ovaj je uvjet pristao i redatelj Bruce Robinson želeći se što više koncentrirati na posao, no plan im se izjalovio. Vruće noći u Portoriku obojicu su brzo dovele do šanka gdje su glumac i redatelj odlučili utažiti žeđ samo nekoliko sati nakon što su snimili prve scene.

– Bruce i ja sklopili smo mali pakt o tome da se nećemo opijati barem prvih mjesec dana snimanja filma. Dogovor smo prekršili ubrzo nakon potpisivanja jer je bilo pakleno vruće i rekao sam Bruceu: "Idem po pivo, moram". Kad sam se ustao i krenuo prema baru, i on se uputio za mnom – ispričao je Depp.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije