Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA MIRA

Grdović pijan ponovno vrijeđao Brankicu, pa nakon uhićenja opet pušten

Mladen i Brankica Grdović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
02.11.2020.
u 12:43

- Provedeno je krim istraživanje nad njim, a određena mu je mjera zabrane pristupa na udaljenosti od 30 metara - doznajemo iz istražnih izvora. Grdović je, kada je dan kasnije priveden, kako nam je rečeno bio pod utjecajem alkohola

Mladen Grdović uhićen je prekjučer i jučer je priveden na prekršajni sud nakon sto ga je sad već bivša supruga Brankica prijavila da ju je vrijeđao ispred stana. Dojava je bila 29.10 u 18.35 sati i nakon čega se udaljio.

- Provedeno je krim istraživanje nad njim, a određena mu je mjera zabrane pristupa na udaljenosti od 30 metara - doznajemo iz istražnih izvora. Grdović je, kada je dan kasnije priveden, kako nam je rečeno bio pod utjecajem alkohola, no službenu potvrdu kao ni komentar pjevača koji je pušten nakon sto mu je određena zabrana pristupa, nismo dobili. Navodno je bio u alkoholiziranom stanju i kad je 29.listopada došao pred stan svoje bivše supruge s kojom je bio u vezi odnosno braku ukupno 30 godina.

Mladen i Brankica Grdović
1/6

Dosad je u niz navrata prijavljivan za obiteljsko nasilje odnosno nasilje na Brankicom. Često je svemu kumovao alkohol, kao i prilikom vise sudara i razbijanja skupocjenih automobila. Svi pokušaji liječenje sudeći po novom slučaju kada je prijavljen za nasilje i to unatoč tome sto je navodno već prije nekoliko mjeseci imao zabranu pristupa su očito bili bezuspješni. Doznajemo da je i ovaj put pušten na slobodu uz zabranu pristupa na 30 metara zbog obiteljskog nasilja.

 

Ključne riječi

Komentara 12

MA
marcellus
13:14 02.11.2020.

"Bio je pod utjecajem alkohola..." što još ima novog?

SA
sargu123
13:10 02.11.2020.

Zar u Zadru nemaju psihijatrijski odjel zatvorenog tipa? Ako su ga pustili opet će napraviti neku svinjariju garantirano!

BA
baranja2
13:09 02.11.2020.

U drugoj normalnoj drzavi bilo bi 3-4 mjeseca u przunu,ali na balkanu se to sve sredi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije