Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravila se poštuju

Johna Malkovicha u Veneciji su izbacili iz hotela jer nije imao valjanu Covid potvrdu

Rovinj: John Malkovich na odmoru u hotelu Monte Mulini
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
20.01.2022.
u 15:08

U Italiji je boravi zbog snimanja nove serije, a produkcija je imala velikih problema oko pronalaska smještaja za glumca.

Glumac John Malkovich (68)  boravio je u Veneciji gdje je snimao novu seriju 'Ripley', adaptaciju romana Patricie Highsmith. Plan je bio da tijekom svog boravka u Venecije odsjedne u hotelu u centru grada ali to se nije na kraju dogodilo jer zbog nevažeće Covid potvrde glumca luksuzni hotel ga nije htio primiti i morao je potražiti novi smještaj, pišu mediji u Italiji.

U Italiji je na snazi odredba prema kojoj se ulazak u javne prostore od hotela, ugostiteljskih objekata do javnog prijevoza omogućava samo osobama koje imaju potvrdu da su potpuno cijepljene ili su preboljele koronavirus. Zbog ovakvih mjera produkcija se poprilično namučila da glumcu pronađe adekvatan smještaj i uspjeli su nekako mu pronaći adekvatan privatni smještaj. 

Malkovich je nedavno bio i u Hrvatskoj gdje je u dvorani Vatroslav Lisinski održao glazbenu predstavu “Glazbeni kritičar”. Ni dolazak u Hrvatsku nije prošao bez problema. Naime, u Zagreb je došao bez svoje prtljage koja se putem zagubila i s ostatkom svoje ekipe iz predstave je glumio u svojoj privatnoj odjeći, a ne u kostimima koje imaju za predstavu jer su oni bili u izgubljenoj prtljazi. 

To nije bio njegov prvi posjet Hrvatskoj jer Malkovich je već ranije bio u Zagrebu te Dubrovniku. Uoči predstave na konferenciji za medije odgovarao je na pitanje novinara, a i ovog puta se postavilo pitanje o njegovim hrvatskim korijenima na što je on kroz šalu rekao: - Ne zaboravite Crnu Goru i Bosnu.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačko ostvarenje godine

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
16:09 20.01.2022.

Hahaha. Dosao je prodavati cancel culture a bas "akcije" njegovih istomisljenika i tvoraca trenutne situacije ga kostale izbacivanja iz hotela. Trazili ste- gledajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije