Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utjeha

John Travolta i Kelly Preston uskoro treći put roditelji

travolta
Reuters
19.05.2010.
u 10:20

Želimo biti prvi koji će otkriti kako očekujemo novog člana obitelji – izjavio je oskarovac John Travolta

Nakon najtežeg životnog razdoblja u kojem su se morali suočiti s preranom smrću 16-godišnjeg sina Jetta, koji je preminuo prije godinu i pol na Bahamima, bračni par John Travolta i Kelly Preston jučer je objavio informaciju koja ih je neizmjerno usrećila – uskoro će po treći put postati roditelji. Naime, Travoltina supruga trudna je u 47. godini.

– Nemoguće je zadržati u tajnosti tako lijepu vijest. Želimo biti prvi koji će otkriti da očekujemo novog člana u obitelji. Vole vas John, Kelly i Ella – napisala je obitelj Travolta na službenoj internetskoj starnici. Slavni supruzi već imaju 10-godišnju kćer Ellu Beau koja je zajedno s roditeljima glumila u komediji “Old Dogs”, filmu posvećenom njezinu pokojnom bratu Jettu preminulom od nesretnog pada u kupaonici tijekom epileptičnog napadaja.

Bračno savjetovanje

Nakon Jettove smrti, Travolta je zbog osude javnosti koja ga je optužila da je kao vjerni sljedbenik scijentologije dijelom kriv za sinovu smrt priznao kako je Jett od ranog djetinjstva bolovao od autizma.

Inače, Travolta se zagrijao za scijentologiju već 1975. tijekom snimanja filma “The Devil’s Rain” u Meksiku. Za razliku od drugih hollywoodskih bračnih parova koji se kunu u idilu svog odnosa, Kelly Preston i John Travolta nekoliko su puta otvoreno progovorili kako redovito odlaze na bračno savjetovanje koje je spasilo njihov brak, najviše poljuljan nakon sinove smrti. Vjenčali su se prije 19 godina u Parizu i otad, unatoč učestalim tračevima o Travoltinoj homoseksualnoj orijentaciji, uspjeli sačuvati svoj bračni sklad.

Savršena noć u Parizu

Upravo je u francuskoj metropoli, otkrio je 56-godišnji Travolta, tijekom snimanja njegova posljednjeg filma “Iz Pariza s ljubavlju” nastala jedna od najljepših obiteljskih uspomena.

– Jednom sam se vrlo kasno vratio sa snimanja pa nagovorio Kelly i djecu da se odemo prošetati do središtu Pariza, kupiti pizzu i kakao te uživati u ljepoti grada. Bilo je ludo šetati u dva ujutro pariškim ulicama s obitelji, to mi je jedna od najdražih večeri u životu. Savršenstvo koje se više neće ponoviti – priznao je Travolta. Na kraju je povjerio da je posljednja godina bila najteža u njegovom životu, no obitelj ju je, unatoč velikoj boli, uspjela prebroditi.

– Bilo nam je teško, jako teško, ne želim to skrivati. Živimo dan po dan, i da nije bilo naših dragih prijatelja i pomoći crkve, ne znam kako bismo to preživjeli. Važno je truditi se prihvatiti to što se dogodilo, bol će uvijek biti prisutna, a mi učimo živjeti s njom – objasnio je glumac koji se nakon tragedije nekoliko mjeseci potpuno povukao iz javnog života. Treće dijete, kažu prijatelji Johna i Kelly, najbolji je melem za njihovu ranu. Nakon najtežeg životnog razdoblja u kojem su se morali suočiti s preranom smrću 16-godišnjeg sina Jetta, koji je preminuo prije godinu i pol na Bahamima, bračni par John Travolta i Kelly Preston jučer je objavio informaciju koja ih je neizmjerno usrećila – uskoro će po treći put postati roditelji. Naime, Travoltina supruga trudna je u 47. godini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije