Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPUSTITE SE HEJTERI

Manekenka golim videom na Instagramu podigla prašinu

Joanna Krupa
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
23.01.2017.
u 12:59

- Da, imam na sebi donje rublje u boji kože. Opustite se, hejteri, ja sam model - napisala je američka manekenka poljskog podrijetla.

Joanna Krupa (37), poznata manekenka i zvijezda reality showa "The Real Housewives of Miami", podigla je dosta prašine na Instagramu objavom kratkog videa na kojem je, kako se činilo na prvu, potpuno gola. No, Joanna je razbila sve nedoumice u opisu:

-  Da, imam na sebi donje rublje u boji kože. Opustite se, hejteri, ja sam model - napisala je američka manekenka poljskog podrijetla.

 

Gola i u Mannequin Challengeu

Inače, nije prvi put kako Joanna ovakvim fotografijama ili videima budi maštu svojih pratitelja. Tako je u studenom objavila svoj Mannequin Challenge na kojem potpuno gola leži na prozoru i čita knjigu. "Strateška mjesta" prekrila je rukom i nogom.  Također, prilikom snimanja jednog editoriala snimila se gola na balkonu kako gleda u daljinu.

>>Manekenka Joanna Krupa prihvatila je mannequin challenge i odradila ga je gola

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:39 23.01.2017.

Čemu izraz "hejteri"? Nitko nikoga ne mrzi, samo se nekomu ne sviđaju manekenkeni potezi.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
13:46 23.01.2017.

dobra mala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije