Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško djetinjstvo

Jim Carrey kao dječak radio u tvornici i živio u kamionu

CARREY
Pixsell
12.01.2011.
u 17:19

Kada je glumac imao svega 12 godina, otac mu je ostao bez posla pa je mali Jim morao naći posao, no zbog tog razdoblja u životu danas cijeni rad i novac

Komičar Jim Carrey zvijezda je filma "Lažljivac", ali kada je riječ o njegovu privatnom životu, ništa mu nije nimalo ni smiješno niti o njemu laže.

Tako je u emotivnome televizijskom intervjuu priznao da je, dok je bio dječak, u Kanadi živio u velikom siromaštvu zbog čega i danas ima traume.

– Imao sam samo 12 godina kada je moj otac izgubio posao. Bio sam prisiljen naći posao i pomoći obitelji. Svaki dan poslije škole radio sam u lokalnoj tvornici osam sati – ispričao je Jim, koji zbog toga teškog razdoblja u životu danas, kada zarađuje milijune dolara, nije izgubio vezu sa stvarnošću i zna cijeniti i rad i novac.

Otkrio je da je cijela njegova obitelj neko vrijeme živjela u kamionu bez pristupa vodi i zahodu što mu je bilo posebno traumatično. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije