Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima problema

Suprug Eric bijesan - Jessica Simpson pijana i u emisiji uživo?

Jessica simpson
Foto: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL
1/7
25.09.2015.
u 17:21

Jessica navodno miješa tablete za mršavljenje sa alkoholom. Njen suprug brine se kako će to utjecati na njihovo dvoje djece

Jessica Simpson pretjeruje s pićem već neko vrijeme, a počelo je to utjecati na njen brak i roditeljske obaveze. Suprug Eric Johnson zaprijetio joj je da će, ne ostavi li se alkohola, otići i oduzeti joj djecu, piše RadarOnline.

Jessica navodno miješa tablete za mršavljenje sa alkoholom. Njen suprug brine se kako će to utjecati na njihovo dvoje djece. Kćerkica Maxwell već je počela shvaćati da s Jessicom nešto nije u redu.

Pjevačica i dizajnerica pije tablete za koncentraciju u kombinaciji s alkoholom. Izvor kaže kako više ne može negirati probleme. Jessica je prošlog tjedna potpuno pijana promovirala svoju kolekciju odjeće u emisiji "Home Shopping Network".

>>Najveća financijska pogreška joj je prvi brak, bivši joj uzeo 12 milijuna dolara

>>Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije