Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jessica se kaje

Najveća financijska pogreška joj je prvi brak, bivši joj uzeo 12 milijuna dolara

Jessica simpson
Foto: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL
1/5
15.09.2015.
u 09:26

Jessica je platila Nicku 12 milijuna dolara, a neki tvrde da on još uvijek ima koristi od unosnog braka s njom

Jessica Simpson pokrenula je mali rat sa svojim prvim suprugom Nickom Lacheyjem. Naime, nedavno je u intervjuu izjavila kako je njezina najveća financijska pogreška bio njezin prvi brak.

Na njezine riječi Nick je poludio i navodno je planira napasti putem medija. Izvor blizak pjevačici izjavio je da je Jessica platila Nicku 12 milijuna dolara nakon razvoda, a svemu je zapravo kriv njezin otac. Naime, u vrijeme svadbe Nick je bio bogatiji od Jessice, pa pjevačici otac nije dao da potpiše predbračni ugovor.

No, dogodilo se to da se tijekom braka Jessica obogatila na modnom brendu, glazbi i filmovima, a do razvoda je bila bogatija od supruga. Nakon svega, Jessica je platila Nicku 12 milijuna dolara, a neki tvrde da on još uvijek ima koristi od unosnog braka s njom. – Nick je više dobio od Jessice nego od cijele svoje glazbene karijere. Ne mora više nikad raditi – dodao je izvor. Ipak, Nick je ljut zbog Jessicina komentara. Pjevačica i dizajnerica, čini se, nema sreće s bogatom udajom. Kruže priče da i drugog supruga uzdržava.

>>Jessica Simpson na medenom mjesecu proslavila rođendan

>>Jessica Simpson ljubila se sa svoje dvije prijateljice tijekom izlaska

Komentara 1

LI
liliZG
11:15 15.09.2015.

teško njoj nači muškarca u njenom platnom razredu, ..uvijek će morat plaćati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije