Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritike

Jennifer u zavodljivoj pozi s dečkom, a fanovi je prozvali zbog vulgarnosti

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
06.11.2017.
u 12:20

Pjevačica je s dečkom pozirala za Vanity Fair, a u intervju su ispričali detalje svoje veze i kako joj je na prvom spoju Alex rekao da je neodoljivo seksi.

Na naslovnici Vanity Faira za prosinac osvanut će latino diva Jennifer Lopez i njen dečko Alex Rodriguez, a kako je izgledalo snimanje atraktivnog para  magazin je objavio na svom Instagram profilu.

Par je u intervju otkrio detalje njihove veze i ovim zajedničkim intervjuom htjeli su demantirati glasine kako je Alex preljubnik.

- Na našem prvom spoju Jennifer mi je rekla kako nema dečka, a ja sam ustao i otišao u toalet. Skupio sam hrabrosti i poslao joj poruku u kojem sam napisao da bi rado bio u vezi s njom - ispričao je bivši igrač bejzbola, a Lopez je dodala kako je napisao i da je neodoljivo seksi. 

 

 

Na fotografiji koju je Vanity Fair objavio na Instagramu par je zagrljen, a Alex je podigao haljinu svoje djevojke i otkrio njene šljokičaste izazovne gaćice što je izazvalo cijelu buru komentara na ovoj društvenoj mreži.

- Ovo je vulgarno i nije ti to trebalo! Zar si zbilja morala svima pokazati stražnjicu? - obrušili su se obožavatelji na pjevačicu. 

VIDEO: Botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 3

SC
schwertransport
13:19 06.11.2017.

bome dobro su ozbukali baku

ME
Menjik
14:19 06.11.2017.

zar ovaj svijet stvarno nema vecih problema nego gola guzica crnkinje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije