Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi bruje o tome

Jennifer Lawrence otkrila zašto je na crveni tepih stigla u japankama: 'Ne, to nije poruka'

Foto: profimedia
1/4
10.06.2023.
u 23:30

Mnogi su je zbog tog izdanja prozvali 'kraljicom ležernosti', a Jennifer se sada i osvrnula na cijelu situaciju i otkrila pozadinu te priče oko koje se danima vode rasprave na društvenim mrežama

Glumica Jennifer Lawrence (32) nedavno je dospjela u fokus javnosti svih svjetskih medija nakon što je crvenim tepihom na filmskom festivalu u Cannesu prošetala, ni manje ni više nego, u japankama! Mnogi su je zbog tog izdanja prozvali 'kraljicom ležernosti', a Jennifer se sada i osvrnula na cijelu situaciju i otkrila pozadinu te priče oko koje se danima vode rasprave na društvenim mrežama. 

- To nije bila politička poruka, nije da je ne bih poslala, ali razlog je taj što su mi cipele bile broj prevelike - objasnila je glumica za  Entertainment Tonight koja je u Cannesu zablistala u raskošnoj crvenoj haljini s potpisom modne kuće Dior. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Poučena prijašnjim iskustvom kada je u nekoliko navrata zbog neprikladne obuće posrnula na crvenom tepihu ovog puta rizik je odlučila svesti na minimum. 

- Imala sam cipele na visoku petu, ali onda sam shvatila da sam se zaboravila fotografirati sa svojim produkcijskim timom i morala sam se spustiti do njih. Znala sam da ću se loše provesti ako ću ići niz stube u broj prevelikim štiklama, pa sam obula japanke, na što su svi rekli: Vau, kakav stav!” - rekla je Lawrence o čijoj nespojivoj kombinaciji koju je odjenula za svečanu premijeru filma "Firebrand" još uvijek bruje društvene mreže. 

Foto: profimedia

VIDEO Kći Brucea Willisa otkrila detalje njegove teške dijagnoze: 'Mislila sam da ga nije briga za mene'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije