Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najslađi trenutak Globusa

Jennifer Lawrence 'bombardirala' fotku Taylor Swift na crvenom tepihu

Taylor Swift
Foto: Instagram
1/2
13.01.2014.
u 09:03

Vidjevši pjevačicu Taylor Swift kako daje izjavu prije početka svečane dodjele nagrada, mlada glumica oduševljeno je uzviknula i potrčala prema njoj

Sinoć je bila sretna večer Jennifer Lawrence, no prije nego što je dobila Zlatni globus u ruke, na crvenom tepihu već se jednom šokirala.

Vidjevši pjevačicu Taylor Swift kako daje izjavu prije početka svečane dodjele nagrada, mlada glumica oduševljeno je uzviknula i potrčala prema njoj.

Sve su snimile kamere pa je tako dobitnica Zlatnog globusa "bombardirala" jednu od najvećih pop-zvijezda današnjice pokazavši da je njezina velika obožavateljica.

Trenutak je postao samo bolji kada je Jennifer, nakon što su se zagrlile, pokušala gurnuti Taylor niz stube.

>>'Dvanaest godina kao rob' najbolji film, 'Američkim varalicama' tri nagrade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije