Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nives Celzijus

Poruka starijim muškarcima koji misle da su žene iznad 30 histerične ženturače

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/8
24.08.2018.
u 13:20

Nives Celzijus u objavi na Instagramu dotaknula se ljubavnih odnosa starijih muškaraca i mlađih žena.

Nives Celzijus još jednom je dokazala da nema dlake na jeziku. Društvene mreže često koristi kako bi s drugima podijelila svoje stavove i razmišljanja.

Ovaj put dotakla se ljubavnih odnosa starijih muškaraca i mlađih žena te je objasnila što misli o tome.

 

 

– Čitam, ovi neki "matori" frajeri koje je život možda i pomazio, ali majka priroda baš i nije, ali oni si baš umislili kako im godine idu u prilog i daju im na šarmu. E pa oni bi šetali neke klinke jer kao sve ovo iznad 30 su debele, opuštene, stare i histerične ženturače koje bi se udavale. 

Da li je tim likovima netko objasnio da te debele, opuštene, stare i histerične ženturače nisu u ponudi jer one šetaju one mlade, lijepe, utegnute, u naponu snage frajere??? Jedina razlika je što ti "matori" moraju bespogovorno plaćati pića, večere, putovanja i sl. kako bi vodali te klinke, a te "matore" i dalje vode frajeri koji ni u kojoj prilici ne dopuštaju da izvadi novčanik – poručila je Nives.

VIDEO Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 35

JO
jocoudriga
14:12 24.08.2018.

Evo opet dokonog talenta za prodaju plitke pameti ...gravitacija i vrijeme uzimaju očito svoj danak, a ni pamet doduše nikad nije stanovala na ovoj adresi....za koju godinu pisati ćeš o proširenim venama,hemeroidima i da si našla utjehu u Međugorju i molitvama.

DI
Diesel
13:56 24.08.2018.

Draga nasa Nives, mi tebe volimo i to skroz do balceka, ali ovim postom upravo dokazujes da su zene iznad trideset,.....kako ono rece, isfrustrirane i naporne?

VK
VKSS
13:25 24.08.2018.

Ova dosadna više, svaki dan pokaze svoju savrsenu guzu u savrsenoj pozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije