Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKLEKLA

Jennifer Aniston stigla na Instagram i prvom fotografijom sve oduševila

Jennifer Aniston
Foto: REUTERS
1/3
16.10.2019.
u 08:45

Radi se o selfieju s kolegama iz popularne serije. David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdov smiješe se iza Jennifer, koja je u opisu fotografije napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram". Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova.

Jennifer Aniston još je jedna u nizu slavnih glumica koje su poklekle pritisku javnosti i otvorile Instagram.  Rachel iz "Prijatelja" jučer je i objavila prvu fotografiju i "srušila internet".

Radi se o selfieju s kolegama iz popularne serije. David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Courtney Cox i Lisa Kurdow smiješe se iza Jennifer, koja je u opisu fotografije napisala: "A sada smo i Instagram prijatelji, također. Bok Instagram". Fotografija je u samo nekoliko sati skupila više od osam milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Jennifer prati već 6.5 milijuna ljudi, a među njima su i njen bivši Justin Theorux, te kolege glumci Adam Sandler, Julia Roberts, Kate Hudson, Reese Witherspoon i Gwyneth Paltrow, koja je napisala: "Ovo je veliko!". Posebno je sretna bila i pjevačica Mariah Carey, koja joj zaželjela dobrodošlicu. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:38 16.10.2019.

I danas ih volim gledati u reprizama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije