Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
druga osoba

Kakva transformacija! Nitko više ne prepoznaje ovu zvijezdu popularne serije

Foto: Youtube screenshot
1/6
26.09.2019.
u 21:00

Glumac James Michael Tyler priznaje kako mu ljudi često ne vjeruju da je glumio Gunthera jer danas više nema zaštitni znak iz serije - plavu kosu

Svi obožavatelji serije "Prijatelji" dobro se sjećaju konobara Gunthera koji je bio zaljubljen u Rachel i pokušavao joj je to reći ali nikada  nije uspio.

Tog samozatajnog i šutljivog voditelja kafića Central Perk u kojem su se okupljali najpoznatiji prijatelji glumio je James Michael Tyler koji se  ovaj tjedan pojavio na televiziji u emisiji "This Morning" i iznenadio koliko drugačije izgleda u odnosu na period od prije 25 godina kada se serija emitirala i uživala veliku popularnost. Gunthera svi prepoznaju po njegovom zaštitnom znaku - plavoj kosi koja sada više nije plava i ima novi zaštitni znak - bradu.

Foto: imdb

U emisiji James priča o Guntheru i o tome kako je nakon audicije za lik ovog konobara bio uvjeren kako će se pojaviti u tek nekoliko nastavaka, nije ni slutio da će biti dio stalne glumačke postave i da će u seriji ostati do kraja. 

- Gunther je dugo samo šutio i prvi put je nešto rekao u 33. epizodi druge sezone - prisjetio se ovaj 57-godišnji glumac. Nakon što se James pojavio u tv emisiji obožavatelji serije "Prijatelji" na društvenim mrežama su počeli dijeliti isječke iz emisije i komentirali su kako to definitivno nije Gunther jer ovaj čovjek s njim nema nikakve sličnosti. U emisiji je i sam glumac priznao kako se često susreće s takvim komentarima i nitko mu iz prvo ne povjeruje kako je on zbilja glumio Gunthera.

 

- Znalo se dogoditi da me ne žele primiti na događanja u čast "Prijateljima", ali na kraju se svi ispričaju kad shvate da sam zbilja glumio Gunthera - kaže. S cijelom glumačkom ekipom ostao je u dobrim odnosima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije