Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko bi rekao?

Jennifer Aniston je jako sretna zbog zaruka Brada i Angeline

jennifer aniston
pixsell
15.04.2012.
u 14:22

Mnogi su očekivali kako će vijest o zarukama pogoditi Jennifer Aniston (43), ali čini se kako je ona sada toliko sretna u privatnom životu s Justinom Therouxom (40) da joj je drago što će Brangelina napokon \'ozakoniti\' svoju vezu.

- Jennifer Aniston je sretna zbog zaruka Brad Pitta i Angeline Jolie.Toliko je zaljubljena u Justina da je zahvalna što su stvari ispale kako jesu. Na neki čudan način, da nije bilo Angeline, Jennifer i Justin nikada bi ostvarili ljubavnu vezu. Aniston je trenutačno uistinu jako sretna. Ne bi me iznenadilo ni kada bi se pojavila na njihovom vjenčanju - rekao je dobro obaviješten izvor za Hollywoodlife.com.

Mnogi su očekivali kako će vijest o zarukama pogoditi Jennifer Aniston (43), ali čini se kako je ona sada toliko sretna u privatnom životu s Justinom Therouxom (40) da joj je drago što će Brangelina napokon \'ozakoniti\' svoju vezu. Pitt i Aniston 2005. prekinuli su svoj petogodišnji brak, a šuškalo se kako su se Brad i Angie zaljubili tijekom snimanja \'Gospodina i gospođe Smith\', dok je on još bio u braku s Jennifer.

Komentara 2

BI
bilikamen
17:19 15.04.2012.

Mnogi su očekivali kako će vijest o zarukama pogoditi Jennifer Aniston (43), ali čini se kako je ona sada toliko sretna u privatnom životu s Justinom Therouxom (40) da joj je drago što će Brangelina napokon \'ozakoniti\' svoju vezu. ------------------------------------------------------------------------------- Da, Jennifer je toliko sretna, da je skakajući od sreće prvo nazvala redakciju Večernjeg lista i \" Piše: bs\" da što prije objavi tu za nju jako radosnu8 vijest, kako bi hrvatska javnost bila što prije i što podobrnije obaviještena o njenol ludoj sreći. Pljuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DR
drug
17:36 15.04.2012.

Živa istina..... I pjesmu je naručila da čestita.... Od Harisa Džinovića.... Muštuluk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije