Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Jelena Znaor hula-hoopom zaradila izravan plasman u polufinale

14.03.2016.
u 10:00

Mario Petreković dodijelio je prvu Zlatnu ulaznicu nastupu koji je oduševio sve članove žirija i probudio zaigranu djecu u njima!

U prvoj epizodi Supertalenta na Novoj TV vidjeli smo dvanaest točaka od kojih su one zaista posebne žiri ostavile bez teksta. Jelena Znaor sa svojim hula-hoopanjem definitivno je bila među onima koji su oduševili žiri i zaradila je prvu Zlatnu ulaznicu za ovogodišnji Supertalent, što znači da je postala prva polufinalistica showa. Mario Petreković, stisnuvši zlatnu gljivu, Jelenu je plasirao izravno u polufinale.

– Toliko si slatka, drukčija, posebna. Jednostavno zračiš, a to zaigrano dijete probudila si u svima nama pa mi odmah dođe želja da kupim hula-hoop i da ga ponovno počnem vrtjeti! Baš lijepo osvježenje, oduševljena je bila Danijela, a Martina Tomčić joj je poručila: – Uspjela si enormnu količinu hooperske radosti prebaciti preko stola i na nas. Ja ti mogu samo reći: “Baš ti hvala, može opet!” Jelena se hula-hoopom počela baviti zbog dijabetesa, a ta ljubav traje već pet godina. Osim što uživa u svakom treningu, svoje umijeće i znanje prenosi na druge. Kako kaže, u show se prijavila jer želi vidjeti kako njezina točka izgleda u punom sjaju, a o prolazu u polufinale Jelena kaže: – Drago mi je što sam prošla jer sam se trudila i drago mi je da se to pokazalo i stvarno sam uživala. Ne znam što više reći!

Uz Jelenu, žiri je oduševila i Beta Sudar o kojoj je Mislav rekao: - Nevjerojatna snaga, nevjerojatna sigurnost, nevjerojatna lakoća. Ljepota toga jest što si svjesna kakav dar imaš! U jednakom zanosu ostavili su ih i plesačica Arijana Moranjkić, plesna skupina Traumatic arts koja je izvela ples na svili, Leon Vignjević i Frane Granić na BMX-u, glumačka družina Karlstadt Kunst Cabare, Street Brothers, Babe na kotačima te Miomir Miljatović koji je balansirao sa stolcem, metlom i obručem na nosu!

>> 'Sjediti pored Marija Petrekovića u žiriju bilo mi je jedno od najtežih iskustava u životu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije