Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerazdvojni su

Jelena Veljača ljubi kolegu glumca, par već živi zajedno

jelena veljača dražen čuček
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
18.02.2015.
u 11:40

Dvije i pol godine nakon razvoda od Janka Popovića Volarića, svestrana umjetnica pronašla je novu ljubav!

Svestrana umjetnica Jelena Veljača pronašla je novu ljubav, piše Story.

Riječ je o glumcu Draženu Čučeku s kojim se zbližila tijekom rada na predstavi "Prava stvar" u kazalištu Mala scena. Intenzivne probe i trideset uzastopnih predstava u kojima Jelena i Dražen izmjenjuju nježnosti razbuktali su strasti između glumaca i privatno.

Jelena i Dražen postali su nerazdvojni, a svoje slobodno vrijeme najčešće provode u prirodi uz svoje pse. Iako svoju vezu nisu htjeli komentirati, da je između njih zaista zaiskrilo svjedoči i činjenica da par već živi zajedno.

– Kad se ljubav dogodi, ostavljam sve, prelazim sve granice fizičke izdržljivosti, spavam sat vremena noću, dižem se iz njegova zagrljaja na set i sve mogu izdržati. U ljubavi me ne zanima ništa prosječno, ništa racionalno. Želim vječno biti zaljubljena, ushićena, impresionirana tom nekom osobom kraj sebe – izjavila je Jelena nedavno za Story. 

Glumica, scenaristica i kolumnistica iza sebe ima brak s Jankom Popovićem Volarićem s kojim se rastala krajem 2013. godine. Dvije i pol godine nakon razvoda čini se da su oboje ponovno pronašli sreću u ljubavi.

>>Jelena Veljača i Anita Dujić Veljača nose narukvice s porukom anđela

>> Sokol ju je volio: Jelena Veljača pozirala u Cannesu

Komentara 22

DU
Deleted user
11:55 18.02.2015.

A ja mislio da ne smije nos pokazati u nacionalističkoj Hrvatskoj...

ĆA
ćaćaća
12:29 18.02.2015.

jelena februar..a ko je zapravo ona ?

DU
Deleted user
12:19 18.02.2015.

jeli i čuček jugoslaven?'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije