Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna mama

Jelena Veljača: Lenini prvi koraci praćeni vriskom i smijehom

Akamaru restoran i poznati
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
25.04.2017.
u 08:21

Lena je prilično samostalna pa ne zahtijeva puno nošenja, sve želi sama svladati, pohvalila je kćer ponosna mama Jelena

Scenaristica i producentica Jelena Veljača i glumac Dražen Čuček s ponosom su se prošetali s kćerkicom Lenom koja je napravila svoje prve korake. Vesela obitelj snimljena je na zagrebačkom Trgu Petra Preradovića.

– Otkako je prohodala, uživa što sama može što god poželi pa su koraci većinom popraćeni vriskom i smijehom – rekla je Jelena.

Mala Lena u prosincu je proslavila prvi rođendan, a obitelj se potkraj godine preselila u središte Zagreba.

Dražen se nakon roditeljskog dopusta vratio u matično kazalište Komedija, gdje priprema predstavu “Talijanski slamnati šešir”.

– Draženovo je kazalište u blizini pa smo minimalno razdvojeni. Lena obožava djecu inzistira i na kupanju s prijateljima koji joj dođu u posjet. Nedavno smo rekli kako je vrijeme da netko od njezinih prijatelja i prvi put prespava kod nas – smije se Jelena.

>>Jelena Veljača i Dražen Čuček: Naša Lena zaradila je prvi honorar

>>Veljača scenaristica broj jedan, a bez Ksenije Pajić nema prave negativke​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije