Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imate li svoju favoritkinju?

One su omiljene televizijske zlice! Glasujte za najbolju!

zlice
Foto: Pixsell
1/6
24.03.2015.
u 19:32

Složit će se mnogi televizijski i filmski kritičari da su upravo likovi negativaca oni koji daju začin svakom sadržaju, a koliko god da ih u nekim trenucima mrzite, točno je to njihova misija

Nedavno smo objavili listu najzgodnijih zavodnika domaćih sapunica, a sada su na red došle zlice zbog kojih smo domaće sapunice obožavali. Složit će se mnogi televizijski i filmski kritičari da su upravo likovi negativaca oni koji daju začin svakom sadržaju, a koliko god da ih u nekim trenucima mrzite, točno je to njihova misija. Kada izazovu emocije kod gledatelja, postigli su ono što im je zadatak.

Valja naglasiti da su na našoj listi upravo one dame koje su svojom briljantnom glumom postigle dojam da mislite kako su i privatno opake kao na malim ekranima, što je daleko od istine. Zato im treba skinuti kapu za dobru glumu, jer one su, da se poslužimo klišejem, negativke koje jednostavno obožavamo mrziti. 

>>Čitateljice Večernjaka odabrale najfatalnije glumce domaćih serija

>>5 neodoljivih zavodnika hrvatskih serija. Glasujte za najzgodnijeg!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:37 24.03.2015.

Jelena Veljača? Brilijantna gluma?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:15 24.03.2015.

Mozda bih I glasao, da znam o cemu se radi. Vise puta sam primijetio koristenje pojma "zlica" u vecernjem, dakle rijeci koja ne postoji niti u jednom rijecniku Hrvatskog jezika. Sto bi ta rijec trebala znaciti? I kako bi glasio muski rod-zlic? Zlac?

Avatar lasta mala
lasta mala
13:56 04.08.2015.

Meni izgleda da Veljača ne mora ni glumiti zlicu,samo se pojavi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije