Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBUNILA SE

Jelena Rozga u emisiji uživo pomislila da je voditelj dira ispod stola

Jelena Rozga
Foto: Screenshot
1/7
28.03.2019.
u 18:50

Srce drago, to si ti. A ja pomislila da me Srđan dira ispod stola - rekla je Rozga i pomazila psa, kućnog ljubimca kolega s Prve TV.

Jelena Rozga jutros je gostovala na beogradskoj Prvoj TV, u poznatom jutarnjem showu Srđana Predojevića i Jovane Joksimović.

Budući da je sa suprugom Željka Joksimovića stara prijateljica, počele su pričati kako su se družile u Zagrebu, a onda je promijenila izraz lica. 

- Srce drago, to si ti. A ja pomislila da me Srđan dira ispod stola - rekla je Rozga i pomazila psa, kućnog ljubimca kolega s Prve TV. 

Pjevačica je tako kroz šalu optužila voditelja da ju je dirao dok je razgovarala s njegovom kolegicom. Naravno, svi su se nasmijali i nastavili s intervjuom. 

 

Ključne riječi

Komentara 32

VA
valter56
19:14 28.03.2019.

dobro je prošao, da ga nije tužila za sexualno uznemiravanje...uhapse te, zatvore, pa ti dokazuj.....

NE
Neutralac
20:11 28.03.2019.

Nek tamo i ostane - zauvijek....

Avatar Zgubider.
Zgubider.
19:58 28.03.2019.

O njezinoj "glazbi" bi se dalo raspravljati, al jel se nitko od odgovornih do sada nije sjetio nju poslati na Euroviziju?! Ti pjesmuljci tamo dobro prolaze, puno bolje od ovog smeća zadnjih par godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije