Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno

Jelena Rozga otkrila kakve udvarače ima i što je može rasplakati

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
23.10.2018.
u 09:13

Pjevačica otkriva da je bila povrijeđena kada je ljubav u pitanju, a navikla je i na svakakve udvarače.

Jelena Rozga u intervju za Blic priča o ljubavnom životu, kako održava svoju fit liniju, koje ljudske osobine posebno cijeni...

Splitska pjevačica kaže kako je najponosnija na svoju dušu i na to što je odgojena tako da cijeni prave vrijednosti.

Javnosti je poznata  samo jedna ljubavna veza pjevačice, ona s proslavljenim violončelistom Stjepanom Hauserom. Na pitanje je li ikad bila povrijeđene kad je ljubav u pitanju, kaže:

– Naravno, svatko je nekada bio povrijeđen, ali te rane moramo smatrati dragocjenima u životu jer nas mnogo toga nauče. Na kraju, ostat će onaj  kojeg je sudbina namijenila, a ja se u to ne miješam.

O tome kakve udvarače ima kaže:
– Nekada ima neprimjerenih udvaranja, sto ljudi, sto ćudi, nismo svi isti, nekada ima i onih lijepih i simpatičnih, ali navikla sam i na jedno i na drugo i do sada sam već naučila nositi se s različitim ljudima u životu.

Ne skriva da u teškim situacijama pusti suzu i zahvalna je što su joj u takvim situacijama prijateljice i obitelj rame za plakanje.

– Rasplačem se kada me neko povrijedi ili osjetim neku vrstu izdaje, kada nas napusti netko tko nam je drag i koga smo voljeli, ali sve to, pa i suze, dio su života. Ako nas nužno ne ojačaju, onda nas nauče da prihvatimo i tu manje lijepu stranu koju život donosi – kaže pjevačica.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 7

MO
modovisisajteMaraschino
09:33 23.10.2018.

na mojoj slijedećoj rođendanskoj zabavi pjevat će Je Jelena Rozga. na kraju. jer netko treba rastjerat goste

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
10:02 23.10.2018.

kakve udvarače?ona voli cure!

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
09:58 23.10.2018.

Prava hrvatica Jelena Rozga otkrila kakve jadne i bijedne udvarače prave hrvate ima i da ju može rasplakati saznanje da nije našla ljubav i sponzora u Beograda kao njeni uzori prave hrvatice Severina i Marijana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije