Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitski festival

Jelena Rozga osvojila je prvu nagradu splitske publike

jelena rrozga
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/15
04.07.2011.
u 01:20

Podjelom nagrada završio je trodnevni festival pjesme. Nagradu stručnog žirija osvojila je klapa Cambi, a Mladen Grdović ima najbolju dalmatinsku pjesmu

Trodnevni 51. Splitski festival završio je svečanim proglašenjem pobjednika. Splićanima najdraža, a time i vrlo važna nagrada jest ona publike koja se zove Zlatno jedro, a ove godine pripala je Jeleni Rozgi i pjesmi "Razmažena".

Prvu nagradu stručnog žirija festivala osvojila je klapa Cambi s pjesmom "Ultima partenca", a Mladen Grdović sa svojom "Dalmacijo, ime si mi dala" osvojio je nagradu za najbolju dalmatinsku pjesmu.

Nagrada za najbolji scenski nastup ove godine pripala je Jošku Čaglju Joli, a kako nije bio prisutan, nagradu je umjesto njega preuzela njegova supruga Ana.

Ključne riječi

Komentara 8

JS
jsveric
17:10 04.07.2011.

O ukusima se ne raspravlja, ali je žalosno da ovakvi pjesmuljci pobjeđuju na festivalu koji ipak ima (bolje reći, imao je) zavidan renome. Po meni je pjesma \"Od zipke do križa\" moralni pobjednik festivala.

PG
praseca gripa
17:32 04.07.2011.

Izgleda da smo se okliznuli prema dnu,sund je preplavio,a to je zabrinjavajuce. Imala sam osjecaj da slusam neku\" srpsku pevaljku\". Ovakva vrsta \"glazbe\" rusi sve one vrijednosti koje je posjedovao Splitski festival lakih nota. Sramota!!!

AR
ana.rimbaud
09:11 04.07.2011.

Užas od festivala. Split zaslužuje puno, puno bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije