Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mrak noge"

Jelena Rozga oduševila pratitelje novom fotografijom, istaknula je svoje atribute

Foto: Instagram screenshot
1/6
11.08.2021.
u 07:00

Pjevačica Jelena Rozga (43) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u dugoj haljini cvjetnog uzorka s dubokim izrezom te je pokazala kako uživa u prirodi i sunčevim zrakama.

Pjevačica Jelena Rozga (43) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u dugoj haljini cvjetnog uzorka s dubokim izrezom i prorezom koji je istaknuo njezine noge te je pokazala kako uživa u prirodi i sunčevim zrakama.

Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial

Objava je skupila preko 15 tisuća lajkova, a pratitelji su joj uputili mnogobrojne komplimente na račun izgleda.

"Najljepša", "Blistaš", "Princeza", "Mrak noge", samo su neki od komentara, a jednu pratiteljicu je zanimalo hoće li Jelena objaviti novu pjesmu do kraja godine.

Jelena je inače poznata po odličnom stilu, a u slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije.

Foto: Instagram/ rozgajelenaofficial

Nedavno je pratitelje oduševila fotografijom na kojoj je pozirala u kratkoj crnoj haljini, ispod koje je također dobila brojne komplimente, a javile su i Nina Badrić te Sonja Kovač koje su joj ostavile emotikone vatre te su joj time poručile da izgleda sjajno.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:35 11.08.2021.

"Pjevačica (43 ) pozira u dugoj haljini s prorezom koji je istaknuo njezine noge . " Osrednji eufemizam . A opis bi trebao biti : " Zrela žena izložila svoju intimu radi komercijale " ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije