Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Djedovina

Iva Todorić posjetila je rodni kraj svog djeda Ante i pozirala u kaftanu od 5000 kn

Foto: instagram
1/5
10.08.2021.
u 12:01

Gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si, citirala je Iva stihove Thompsonove pjesme.

Iva Todorić posjetila je Zmijavce, odakle je rodom njezin djed Ante, i pozirala je pokraj kamene kuće te citirala stihove pjesme "Geni kameni" od Marka Perkovića Thompsona: – Gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati tko si. Podijelila je na Instagram storyjima još nekoliko fotografija iz Imotskog i s Modrog jezera, na fotografijama pozira u kaftanu modne kuće Missoni koji košta pet tisuća kuna.

Djedovinu je posjetila nakon što je uživala na Vortex cruiseu Ane Bučević, a s njom u društvu bio je i njezin dečko s kojim je već dulje vrijeme u vezi. Poznato je da dolazi iz Beograda i da se zove Nikola, ali Iva mu uspješno skriva identitet i prvu zajedničku fotografiju s dečkom objavila je prošle godine u ožujku. Novu ljubav pronašla je godinu dana nakon razvoda od Hrvoje Balenta, s kojim je bila 18 godina u braku, a prvi problemi pojavili su se negdje 2017. godine kada je počeo krah poslovnog carstva koji je stvorio njezin otac i u koji je bila uključena cijela obitelj, pa i Hrvoje Balent koji je bio član uprave nekadašnjeg Agrokora.

On je 2017. godine završio u pritvoru, a kad je pušten na slobodu vratio se u kuću u Kulmerove dvore, ali brzo nakon toga par je predao papire za razvod. U braku su dobili troje djece.

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 10

MU
Muncimir
12:24 10.08.2021.

Nije došla u kaftanu već u šatoru. Kaftan ne može morža pokriti. “Dečko” je iz Beograda kao i cura od brata. Prava udbaška privatizacijska obitelj.

KU
Kultura
12:58 10.08.2021.

To nema nigdje u svijetu, napravis dug od 5 milijardi eura, dobavljaci se moraju odreci potrazivanja, ljude financijski unistis, da bi debela putovala po svijetu sa torbicama od 5 tisuca eura. A sto se tice djedovine, djed se u grobuu okrece sa predjedom i cukundedom...

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
12:41 10.08.2021.

Jel bila na Vortexu? Ahahahaha 😂 ne zna se koje veća gnjida, ona ili vi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije