Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neuobičajeno izdanje

Jelena Rozga objavila video u tankoj spavaćici bez grudnjaka

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
16.07.2019.
u 20:21

Neki obožavatelji su joj pohrlili udijeliti komplimente, dok su drugi otkrili da su užasno nestrpljivi i žele vidjeti najnoviji spot.

Pjevačica Jelena Rozga na Instagramu je objavila kratki video sa snimanja spota za novu pjesmu. Pjevačica je zaplesala u tankoj spavaćici ispod koje nije nosila grudnjak.

"Dok čekamo novu pjesmu, malo sa snimanja", napisala je u opisu videa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dok cekamo novu pjesmu... 🤗🤗 malo sa snimanja #mojeproljece #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Neki obožavatelji su joj pohrlili udijeliti komplimente, dok su drugi otkrili da su užasno nestrpljivi i žele vidjeti najnoviji Jelenin spot.

 "Jedva čekamooooo", "Kaaaaad ćeeee?", "Živim za taj dan. Hoćeš li nam, molim te, malo zaplesati u novom spotu, ti prekrasno plešeš", pisali su fanovi.

 

Ključne riječi

Komentara 13

DV
dvorskaluda
21:13 16.07.2019.

Tko nema glasa ili ga gubi, tko ne zna pjevati, naravno da mu trebaju polugole i gole fotke u prozirnom, u tangama, dekolte do pupka, Zanimljivo, pravim divama nikada nije trebalo takvo što, a imaju i imat će svoje štovatelje. Nije zanemarivo da se muški pjevači iznimno rijetko služe fotkanjem u tangama, prozirnim hlačama i majicama na pozornici i izvan nje.....Svatko daje što ima...

SA
sargu123
22:15 16.07.2019.

Jedna je objavila video bez spavaćice, bio je jako popularan.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:48 16.07.2019.

Pa šta ako je Jelena Rozga objavila video s tankim grudima bez spavaćice ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije