Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ne treba pretjerivati ''

Jelena Rozga o estetskim korekcijama: Radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća

Zagreb: Otvorenje dućana dizajnerice Diane Viljevac u Dežmanovoj ulici
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/11
24.06.2022.
u 18:00

Pjevačica Jelena Rozga uskoro će proslaviti 45. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Jelena je oduvijek isticala kako na sebi ništa nije promijenila osim boje kose te kako nije pobornica estetskih korekcija

Pjevačica Jelena Rozga uskoro će proslaviti 45. rođendan, a pratitelji joj s razlogom tepaju da s godinama izgleda sve mlađe i mlađe. Jelena je oduvijek isticala kako na sebi ništa nije promijenila osim boje kose te kako nije pobornica estetskih korekcija što je potvrdila i u razgovoru za RTL Exkluziv.

Na pitanje "Fileri ili filteri?", Jelena je odgovorila: "Možda u 70-ima nekakav facelifting, radije to nego da mi je glava svaki dan sve veća, a što se tiče filtera, mislim da ne treba pretjerivati s time".

Rozga se nedavno pojavila se na jednoj gala zabavi u Zagrebu gdje je plijenila poglede u elegantnom izdanju. Jelena je za ovu prigodu odabrala crno odijelo s izrezom na leđima koje je kombinirala sa crnim sandalama i torbicom, a na događaj je stigla sa zgodnom pratnjom, trenerom Antom Burazinom. Pjevačicu  često imamo priliku vidjeti u društvo zgodnog trenera, a s osmijehom na licu spremno su pozirali fotografima.

Inače, Rozga je progovorila o privatnom životu koji čuva podalje od očiju javnosti nakon prekida veze s violončelistom Stjepanom Hauserom. Iako se lani šuškalo da je u vezi sa chefom Ivanom Pažaninom, pjevačica tu informaciju nikad nije potvrdila.

- Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo, priznala je pjevačica u emisiji "Grand news".

VIDEO Livaković i hrvatska Meghan Markle izrekli sudbonosno 'da'!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije