Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahvalan

Kakva čast! Šetnicu nazvali po violončelistu Stjepanu Hauseru

Stjepan Hauser
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
05.08.2017.
u 18:41

Proslavljeni violončelist pohvalio se na Facebooku da je šetnica u njegovom Raklju dobile ime po njemu i najavio je svečano otvorenje šetnice 6. kolovoza u 15 sati.

Počašćen sam što je pet kilometara šetnice u mom Raklju dobilo ime po meni. Riječima ne mogu opisati zahvalnost prema mojim ljudima u Raklju koji su mi na ovaj način ukazali veliku čast.

Pozivam vas sve da dođete 6. kolovoza na svečano otvaranje ove šetnice - napisao je na svom Facebooku Stjepan Hauser i tako otkrio da jedna šetnica nosi njegovo ime. TV Istra prenosi kako je riječ o novo uređenoj šetnici od uvale Kalavojna do Sv. Nikole.

 

 

Staza je trebala biti završena tek za dvije do tri godine ali proslavljeni violončelist iz 2Cellosa svojim angažmanom je omogućio da se stvari ubrzaju. Sutra na otvaranju, koje je predviđeno za 15 sati, nastupaju klapa Rišpet i Ivo Amulić i gost iznenađenja, tko zna možda to bude i Stjepanova zaručnica Jelena Rozga. 

Komentara 1

NA
narcis660
23:44 05.08.2017.

"njegova zarucnica Jelena Rozga"haloooooo pa koga vi muljate kakva zarucnica kakvi bakaraci.Sretni su sa svojim deckom i svojom djevojkom a setnica se moze zvati po caru Putku koga briga.hahahah

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije