Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke

Jelena Perčin i Momčilo Otašević dobili kćer

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
14.08.2018.
u 16:01

Par je odlučio djevojčici dati ime Maša, a prinovi u obitelji posebno se veseli Jelenina kći Lota.

Jelena Perčin Otašević rodila je jučer u Petrovoj bolnici kćer. Kako piše Story, njen suprug, glumac Momčilo Otašević bio je uz nju tijekom cijelog poroda.

Par je, kažu obiteljski prijatelji, malenoj odlučio dati ime Maša. Momčilu je ovo prvo dijete, a Jelena iz prvog braka ima devetogodišnju kći Lotu koja s nestrpljenjem čeka da sestrica dođe kući.

Jelena i Momčilo vjenčali su se ovog svibnja u Crnoj Gori i tako su brakom okrunili svoju dvogodišnju ljubavnu vezu. Mjeseci koji slijede neće biti jednostavni za Momčila jer ga, osim uloge tate, čeka i novi radni izazov i to u seriji Nove TV "Na granici".

VIDEO Izabrali smo 10 najseksi Hrvata!

Komentara 20

Avatar MicroCube
MicroCube
16:54 14.08.2018.

Momčilo i ćerka Maša. Purgeri.

KO
komentatorv3
16:44 14.08.2018.

Momcilo hahah siljilo

AA
Aartur
19:33 14.08.2018.

Ima li ijedna hrvatska glumica/starleta da se udala negdje na Zapadu ili sve idu u Srbiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije