Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prezgodna plesačica

Jedna od najseksi Hrvatica objavila fotku u minijaturnom bikiniju nakon što joj je Instagram blokirao video

Zagreb: Tina Walme i Marko Petrić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/11
20.07.2023.
u 19:00

Fotku je u kratko vrijeme lajkalo više od tisuću ljudi, a komentari se još uvijek nižu te joj mnogi pratitelji ostavljaju emotikone srca i vatre, te pišu da je dobila krasnu boju na suncu i da ima fantastično tijelo.

Plesačica Tina Walme, koju mnogi znaju kao mentoricu iz showa Nove TV 'Ples sa zvijezdama', na Instagramu je objavila vruću fotku. Tina je pozirala u badiću, a osim njenog tijela do izražaja je došla i njena prekrasna kosa. Fotka je nastala u Splitu, a plesačica je napisala kako je u raspoloženju za odmor. 

Fotku je u kratko vrijeme lajkalo više od tisuću ljudi, a komentari se još uvijek nižu te joj mnogi pratitelji ostavljaju emotikone srca i vatre, te pišu da je dobila krasnu boju na suncu i da ima fantastično tijelo.  

 

Tina inače radi punom parom na novim projektima, a jedan od projekata na kojem je sudjelovala bio je i spot svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera. 

VEZANI ČLANCI:

 

 

Hauser je napravio obratu latino hita 'Obsesión', a priliku da napravi atraktivnu koreografiju povjerio je upravo Tini koja se zajedničkom suradnjom pohvalila na svom Instagramu na kojem je prati više od 57.6 tisuća ljudi. U jednoj od objava Tina je objavila isječak iz spota koji joj je Instagram blokirao iz nepoznatih razloga, a sada je odlučila uspomene s tog lijepog projekta još jednom objaviti na svom profilu. 

 

- Let’s try again! Instagram je blokirao video, ali tu su BTS sa snimanja spota za Stjepana Hausera. Bila mi je čast koreografirati i plesati u novom spotu naziva Obsesión - napisala je Tina u objavi koja je popraćena fotografijama i video snimkama sa snimanja. 
Spot je sniman u Šibeniku, a latino energiju plesačkim umijećem savršeno je dočarao i plesni tim, kojeg su činili Tina Walme, Mateo Cvenić, Christijan Nujster, Mario Ožbolt, Helena Naletilić i Raffaella De Luca.

Inače, bezvremenski hit Obsesión, bachata benda Aventura, na početku tisućljeća pokorio je glazbene ljestvice i uz njega su odrasle generacije, a HAUSER je na violončelu uspio prenijeti neodoljiv latino ritam. Zavodljiva melodija prožeta emocijom, čežnjom, senzualnošću i nostalgijom poziva na ples i na podsjeća na tople, ljetne večeri na pješčanim plažama. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 2

BT
Branko_Trol
22:34 20.07.2023.

Pa ko je sad ova al stvarno

EF
Efendi
19:42 20.07.2023.

Promoviranje pornografije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije