Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životna lekcija

Jedna od najljepših žena svijeta priznala: Razvod me bacio u depresiju

miranda kerr
Foto: Wonderbra
1/5
02.11.2016.
u 12:39

Miranda Kerr je za kanadsko izdanje časopisa Elle priznala da je nakon razvoda od Orlanda Blooma psihički bila slomljena

- Uvijek sam bila nasmijana, čak i kad sam spavala znala sam se smješkati, ali razvod je to promjenio - ovako je započela priču o svojoj borbi s depresijom jedna od najljepših žena na svijetu Miranda Kerr. U intervjuu koji je dala za kanadsko izdanje časopisa Elle anđelica Victoria's Secreta priznala je da je nakon razvoda od glumca Orlanda Blooma bila deprimirana i psihički sasvim slomljena. 

- Nisam uopće znala kako se boriti s tim, ali naučila sam da svaka moja misao utječe na moju stvarnost i shvatila sam koliko je važno imati kontrolu nad tim. Svi odgovori su u vama - ispričala je Miranda. Od Orlanda se rastala prije tri godine i zajedno imaju petogodišnjeg sina Flynna. Miranda je trenutno u vezi s idejnim autorom Snapchata Evanom Spiegelom, dok Orlando ljubi pjevačicu Katy Perry

- Moj stav se dosta promjenio nakon što sam iskusila depresiju, sada se svako jutro probudim i kažem sama sebi da imam puno razloga za sreću i da zbilja mogu biti zahvalna zbog niza stvari, zahvalna sam što smo moj sin i ja zdravi, što je vani lijep dan, što imam potporu obitelji - zaključila je Miranda.

Komentara 1

DO
dopizdilomi
13:06 02.11.2016.

Za mene se možeš udati bilo kad i bilo gdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije