Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša anđelica Victoria's Secreta

Jedna od najljepših žena svijeta (41) odmara na Jadranu, fotke koje objavljuje oduzimaju dah

Foto: Profimedia
1/5
11.08.2022.
u 21:28

Da tu titulu itekako zaslužuje Alessandra je potvrdila i ovih dana kada je objavila fotke s odmora u Crnoj Gori. Alessandra ljetuje u Budvi gdje se fotkala u plićaku.

Supermodel i bivša anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio (41) već godinama slovi za jednu od najljepših žena na svijetu. Da tu titulu itekako zaslužuje Alessandra je potvrdila i ovih dana kada je objavila fotke s odmora u Crnoj Gori. Alessandra ljetuje u Budvi gdje se fotkala u plićaku. 

 

Manekenka je je otkrila da joj društvo na odmoru prave njezina djeca, 13-godišnja kći Anja Louise i 10-godišnji sin Noah Phoenix, ali se prema fotografijama čini da s njima na odmoru nije i njezin dečko Richard Lee s kojim je vezu započela prošle godine. 

Inače,  mnogi su odmah primijetili njenu besprijekornu liniju ,te u komentarima pisali da izgleda prekrasno, a Alessandra je u jednom od ranijih intervjua otkrila da je jako disciplinirana u prehrani. Ipak s vremena na vrijeme se počasti čokoladom s visokim udjelom kakaa ili pak koktelom na zabavama s prijateljicama. 

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Kuburic.Veselin
Kuburic.Veselin
22:06 11.08.2022.

Ako ima vise od 24 godine naplacujem...

ZA
zagabria8
23:35 11.08.2022.

A u Istri je pjevačica Kylie Minogue

DO
doberdedec
22:32 11.08.2022.

Evo ostao sam bez daha, stigla hitna i davala mi umjetno disanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije