Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Jedna kandidatkinja ostala u šoku nakon susreta s farmerom: 'Možemo praviti djecu odmah'

Foto: RTL
1/7
16.03.2023.
u 14:45

Prvi spojevi se nastavljaju, a Zvonko, Siniša i Ivan tek trebaju upoznati svoje dame.

I dok će jedni secirati sve do najsitnijih detalja, drugi sa svojim djevojkama neće moći pronaći ni jednu temu za razgovor, a neće im se svidjeti ni umjetne trepavice ni puno šminke. S druge strane, dame će svoje farmere pokušati s nogu oboriti, senzualnim odjevnim kombinacijama, baklavom i burekom, a neke će udarati odmah ''u glavu''.

''Možemo praviti djecu odmah'', ostavit će u potpunom šoku svog farmera jedna dama. ''Malo je mekši nego što se predstavlja, mogla bih ga totalno satrati'', poručit će i druga. A nakon uvijek zabavnih prvih spojeva, stiglo je vrijeme i za prvi tulum. Atmosfera će na početku biti užarena i rasplesana, no ljubomorne iskrice vrlo će brzo početi frcati.

Naime, jedan će farmer kao ''s cvijeta na cvijet'' letjeti uokolo i plesati sa svima, a najmanje sa svojim kandidatkinjama. ''Dao mi je košaricu, to je za mene bilo poniženje'', komentirat će jedna od njih.

Jutro nakon tuluma slijedi sabiranje dojmova, a zajednički doručak bit će i prilika da se oči u oči kaže sve što svima smeta. ''Vidjela sam iz koje je sobe izašao jutros!'' optužit će jednog farmera njegova dama, dok će se on zakleti kako se ništa iza zatvorneih vrata nije dogodilo.

Tko laže, tko se već zaljubio, a tko je tijekom noći posjetio tuđu sobu, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u.

VIDEO Preminuo je 35-godišnji model i influencer

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije